Проба - грешка! Зодиите с най-много интелект са...

Всички хора по един или друг начин имат своята интелигентност
22 яну 2018 18:12, Екип на Tialoto.bg
5
Проба - грешка! Зодиите с най-много интелект са...
Снимка: pexels.com

Всички хора по един или друг начин имат своята интелигентност, остава въпросът до каква степен всеки е способен да я развие и прояви.

Астролозите също имат своята класация, която подрежда най-интелигентните знаци на зодиака.

Рак - 7 от 10

Раците трудно биха пришили към визитката на зодията "​​интелектуалци". И те, като Телците, предпочитат да не се хвалят. Но ако им бъде поискан съвет, те с готовност ще споделят това, което знаят. А трябва да сте сигурни - те знаят много. Но изразът "гъвкав ум" не се отнася за тях - за да вземат решение или да направят заключение, те трябва да преценят всичко внимателно. За тях е истински ужас да допуснат сериозна грешка.

Риби - 7 от 10

Това е знак, за който са валидни фантазиите, мечтите и надеждите. За Рибите е далеч по-важно да чувстват или да си представят. Но в същото време лесно се гмуркат в реалността, ако обстоятелствата го налагат. Те трябва да променят факта, че ако нещо не ги интересува, са способни да се представят лошо или да допуснат грешки.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Брей то всички толкоз интелигентни излязоха ... като се огледам около мене пръщи та блика интелигентност навсякаде
3
2
 
7
 
! Отговори
хах преди 6 години
Интелектът няма нищо общо със зодиите. По тази скала Айнщайн например е бил "*** риба". Още хиляди подобни примери могат да се дадат. Но...естествено статията е написана колкото да пълни съдържанието в сайта и да генерира кликове.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кои са серийните убийци на база статистика и по-масовите убийци на база "бели якички" (бившата боржуазия и тя еволюира). Със смяната на календара, кои зодии попадат под григорианския календар? При положение, че населението на земята е над 7,5 милиарда, кои хороскопи са за Европа и кои за гза на географията.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти май не си нито рак, нито риба:)7 от 10 са интелигентните над средното в тази зодия.