Пътуване според зодията: Най-страхотното място II част

Къде ще се чувствате най-добре според зодиакалния знак?
18 фев 2018 10:27,
4
Пътуване според зодията: Най-страхотното място II част
Снимка: Instagram

Ако вече мечтаете за лятна почивка, определено трябва да видите какво предлагат звездите за най-подходяща дестинация това лято. Всеки зодиакален знак е уникален и има свое виждане за това къде е най-готиното място за релакс. Вижте къде да планирате пътуването си според зодията:

Везни

Остров Принц Едуард, Канада - Вие обичате нежността и спокойните места, където можете да размишлявате докато се възхищавате на гледки, които рядко се откриват. Този остров е идеалното място, където може да се насладите на любовта си към природата и чистия въздух. Любознателната ви страна определено има какво да научи от богатата история на местността, а щом опитате морските деликатеси няма да искате да се връщате!

Скорпион

Кейптаун, Южна Африка – Вие ще обикнете красотата и страстта на Кейптаун. Този огромен пристанищен град има оживен нощен живот, но естествената красота, която включва планини и туризъм, плажове и приключения също ще ви грабне. Там има почти всичко, което можете да си пожелаете, включително пингвини на плажа! Обичате новите преживявания и жизнеността на този град ще ви хипнотизира.

Още по темата може да прочетете в teenproblem.net

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Сиса преди 6 години
иха, някаква нова звезда се появи,за да дава идеи, че иначе няма да знаем. Сега е на ход Мишето ...
2
0
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
Невероятна глупост.Чувствам се страхотно на ВСЯКО място на което отида, защото това е мой личен избор , а не ми е натрапено от някой "умник/умница" решили "благосклонно" да руководи живота ми . П.С. Впрочем , статият все пак ще е полезна за някои хорица с *** душици, безволеви и неспособни да вземат самостоятелни решения и постоянно търсещи някой да ги поведе за ръчица към място, което те непременно ще харесат и ще им даде подробни напътствия как да се забавляват там .
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефанка пак изби рибата.