4 признака, че той иска само теб. Как да ги познаем?

Помните ли първото си гадже? Бележката с любовните му думи?
22 фев 2018 22:50, Eкип на Teenproblem
19
4 признака, че той иска само теб. Как да ги познаем?
Снимка: Instagram

Помните ли първия път, когато имахте гадже? В училище или на детската площадка, когато някой, който харесвате ви даде бележка с любовни думи?
 
Едва ли това е било началото на вашата истинска и най-голяма любов, но със сигурност е сладък спомен. А после какво?
 
После обикновено следват объркани, тийнейджърски любовни връзки, в които все някой страда и всичко е много драматично, но от тях се научаваме какво всъщност търсим в един партньор и как да го оценим.
 
Ако вие се намирате във връзка, която изглежда сериозна и искате да се уверите, че човекът до вас вижда бъдеще в нея, ето няколко признака, по които може разберете това:
 
1. Той ви запознава с приятелите и роднините си
 
Ако вашият партньор иска да ви покаже на своите приятели и роднини, значи ви намира за страхотна дама, която няма да го изложи, а напротив – с която той се гордее. Той иска да провери дали ще си паснете с тях и дали те ще ви харесат.
 
2. Той ви води на вечеря и плаща
 
Един мъж едва ли ще си направи труда да заведе на вечеря своята дама, ако не вижда потенциал във връзката – по-скоро би избрал някой бар или дискотека, където да пийнат нещо, без много приказки и с повече танци. Ако вашият човек иска да си приказвате цяла вечер в приятна обстановка, а накрая настоява да плати, значи вашата компания му е особено приятна.

Останалите знаци, че той иска само теб - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: любоввръзкипризнак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Вицоман преди 6 години
"Боже, дръжте ме! А на петия етаж тогава какво има??!!" А на петия етаж ги посреща кратка обява "Този етаж е празен и се използва само като доказателство за това, че на жените не може да се угоди. Благодарим ви за посещението и ви желаем приятен ден!"END!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
Вицоман преди 6 години
И се качват на третия етаж - "Продават се мъже - красавци, имащи високоплатена работа, обожаващи децата и помагащи в домакинската работа (миене на чинии, почистване на санитарните помещения, работа с прахосмукачка)". "Стига, бе-е-е!!!", - приятелките са в екстаз, - "Какво може да бъде по-хубаво от това? Я да видим!!!" На четвъртия етаж ги посреща реклама: "Продават се много романтични и чувствени, много верни мъже-красавци, имащи високоплатена работа, обожаващи децата, помогащи в домакинството"
10
0
 
3
 
! Отговори
Вицоман преди 6 години
На първия етаж те виждат табелка с надпис "Продават се мъже, които имат работа и обичат децата". Приятелките четат този надпис и го обсъждат: " Ами,дада има работа и да обича деца е по-добре, отколкото нищо Но какво има по-нагоре?" И те се качват на втория етаж, където виждат тази обява:"Продават се мъже -красавци, имащи високоплатена работа и обожаващи децата". "О-о-о!", - решават приятелките, - "Какво ще има тогава по-нагоре?!"
9
0
 
3
 
! Отговори
Вицоман преди 6 години
В Москва се отворил "Център за Продажба на Мъже", който давал възможност на жените да си избират мъж по свой вкус. Центърът заемал пет етажа и качеството на предлаганата стока, т.е. на мъжете, се повишавала в зависимост от етажа - колкото по-високо, толкова по -луксозно. До тук добре, обаче, имало едно задължително условие - ако жената се качвала на някой етаж, тя трябвало или да си купи мъж от този етаж или да си тръгне. И така, две приятелки влизат в този Център.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ви отмени среща за да отиде с друга на среща. Достатъчно красноречив е лежерно ви изпраща послание"Нека се разделим!"
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ти отмени среща, значи не се нуждае от теб. Иска да се разделите и не знае, как да ви го каже.
6
1
 
1
 
! Отговори
глупости преди 6 години
Симулира ,че иска само мен !Истината е ,че иска аз да искам само него !За него и повечето мъже важи правилото -чуждото е общо ,моето не си го давам !Ама пък и аз не питам него дали ме дава или не ме дава , като пожелая чуждо ,намирам си го !
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените търсят порфектният алфа мъж възможно по-млад и богат, който да ги да ги доминира, да бъде пробивен, победител, това означава че може да носи повече ресурси, но очакват да си държи както грижовен бета мъж би се държал с тях, това е подсъзнателна женска контраинтуитивна проверка в която ще се провалите, но абсурдното е че после се учудват как такъв мъж е емоционално необвързан, женската логика се опитва да осъвмести несъвместимото.
4
0
 
2
 
! Отговори
Румко преди 6 години
Всички де съм ..... съм им платил сметката и идеално са знаели, че няма да се обичаме дълго хаха
3
10
 
3
 
! Отговори
onetis преди 6 години
точно такъв вид мъж отблъсква жените, те говорят едно, но мислят друго, те винаги търсят някой който излиза с други жени, означава че е търсен и специален, който ги държи на растояние и не плаща вечеря. ако почнете да я запознавате с роднини, да плащате вечеря, да я изненадвате, това ще я демотивира особено и ще загуби уважението си към вас изобщо като мъж и вие ще се превърнете в обслужващо лице.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2А бе, не пречи на момичето за споделя. Тя има нужда да каже на някого това, което е на сърцето й. Щом като пише на латиница, може да се предположи, че е някъде в чужбина. Може да няма край нея подходящи хора, с които да контактува.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти изобщо не си добре с главата.