Те не се страхуват от нищо... Топ 3: Най-смелите зодии

Познавате ли хора, които сякаш са готови да се справят с всичко?
23 мар 2018 22:11,
1
Те не се страхуват от нищо... Топ 3: Най-смелите зодии
Снимка: Pixabay

Познавате ли хора, които сякаш са готови да се справят с всичко? За тях няма невъзможни неща сред всичко, което е в човешките възможности. 

Те не се притесняват от предизвикателства, дори напротив – сами си търсят белята, когато им стане скучно. Готови да се изправят срещу страха, вижте кои са най-смелите зодии:
 
Овен
 
“Няма по-безстрашни от Овните! – Казват те и пъчат си гърдите. Лудо хвърлят се напред с рогата, даже с риск да си строшат главата“.
 
Така се казва в едно стихче за зодиите и определено отговаря на истината. Овните са първият зодиакален знак и имат щастието да не са обременени с неволите и разочарованията, които носят другите знаци.
 
Огненият знак може да изглежда малко повърхностен и прибързан, но истината е, че в живота човек не бива да се чуди дълго и да разсъждава твърде много, за да живее добре.
 
Овните не се страхуват да изкажат своето мнение, да влязат в конфликт и дори да застанат срещу всички, за да защитят една позиция.
 
Те са любители на екстремните преживявания и емоции и когато им стане скучно, веднага намират как да си ги набавят.
Близнаци
 
Съвсем логично е Близнаците също да са много смели и не особено задълбочени. Те се хвърлят във всяка нова идея и изобщо не мислят какво ще стане по-натам.
 
Въздушният знак също се нуждае от силни емоции и в това чудесно си пасва с Овена. Близнаците са много конфликтни, но бързо им минава.
 
Известни със своите променливи настроения, те непрекъснато имат нужда от нещо ново и непознато, което изглежда страшно за много други знаци.
 
В екстремните спортове е бъкано с тези откачалки, които сякаш изпитват удоволствие в това да си строшат главата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Елка преди 6 години
Съжалявам, но това за овните е вярно само за женската част!Мъжете, които познавам (поне 10, някои много близки роднини), са страхливи муньовци, които се крият зад полите на жената, майка си, цялата рода. Чакат някой друг да разчисти пътя, скатават за всяко нещо, мързеливи до припадък. Завиждат на по-успелите и нямат проблем да обиждат хората. Това не е смелост, това се казва муньовщина и гадняри!