Мъжете с най-сложен характер според зодията

За какво трябва да внимават партньорките им
16 апр 2018 22:23, Екип на Tialoto.bg
14
Мъжете с най-сложен характер според зодията
Снимка: pexels.com

Всяка връзка се основава на любов, общи цели, сходства в характерите, взаимни компромиси. Според астролозите обаче оказва влияние и подредбата на звездите. С кои знаци трябва да имат едно наум дамите, когато започват връзка? Вижте Топ 5 на мъжете с най-сложен характер.

5-то място – Овен

С тях трудно можете да се отпуснете. Овните постоянно оценяват своите партньори, сякаш се чудят дали са достойни за тях. И техните констатации често остават скрити зад маската на любезността. Но когато се натрупа критична маса забележки нямат свян и директно ще ви кажат – съжалявам, довиждане. Но от друга страна ще чакат вашето извинение и връзката може да заработи отново. Но трябва да сте наясно, че ще има повтарящи се пристъпи на раздразнителност.

4-то място – Дева

Девите са изтъкани от противоречия. Толерантни са към слабостите на другите хора, но в същото време могат да се обидят като дете. А как се съчетават способността за самокритика и комплексите – само те си знаят. Спасява ги тяхната способност да гледат разумно на заобикалящия ги свят. Друго проблемно място на Девите е патологичната им ревност и неспособност да се доверяват.

Вижте кои са останалите работохолици сред зодиите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Внимавайте когато рибата стане акула :))))))))))))))))))))))Другия вариант е просто да се изплъзнат от ръцете ви и няма да ги видите повече!
6
4
 
7
 
! Отговори
Абсолютно преди 6 години
вярно за Девите!Не отдавна разкарах един такъва от живота си!Сега спя,дишам и живея най-спокойно,и никога повече Дева!
5
7
 
5
 
! Отговори
WIND OF CHANGE преди 6 години
ВСИЧКИ ОТ 1 ДО 4 СТЕ ПРАВИ...ПО-ГОЛЕМИ *** ОТ ДЕВАТА ,ВОДОЛЕЯ И СКОРПИОНА НЯМА....ТРЕПИ И ЗАРАВЯЙ...ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМА...ДОКАРВАТ ТИ ТАКИВА НЕПРИЯТНОСТИ И ПРОБЛЕМИ,ЧЕ СЕ ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ,ЧЕ СИ ГИ ПОЗНАВАЛ...ЩОТО...КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ...АМА ...КРИВ ЧОВЕК ГО ОПРАВЯ САМО ГРОБА...
4
1
 
7
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Стига бе,аз съм Водолей и не предполагах ,че съм толкова сложна личност.Както казваше преди години една колежка "Душко ти си мислиш ,че като си бил десантчик си много твърд,ама се заблуждаваш. Ти си като прочетена книга за една интелигентна и умна жена ,по-мек от восък си в ръцете И ,и може да те моделира по-свое желание както си иска,а от всичко това ти ще си потърпевш, и ти ще страдаш.А сега се оказах сложна личност
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички описани са тежки характери с комплекси и огромно его.Все им е нещо дето не е така.Обикновено ги весели чуждата глупост или нещастие.Ревниви до психария.Направете си животът по-лесен.Гледайте да нямате нищо общо с тях.
2
0
 
7
 
! Отговори
4 преди 6 години
Scorpiooooo
1
1
 
18
 
! Отговори
а къде преди 6 години
не виждам отвратителния скорпион. Днес едо,утре друго..