Какво искат мъжете от връзката? 4 неща, които няма да кажат

Какво харесват те? Как да го накараш да се влюби?
19 апр 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
43
Какво искат мъжете от връзката? 4 неща, които няма да кажат
Снимка: Pixabay

Какво търсят момчетата в едно момиче? Какво харесват те? Как да го накараш да се влюби? И, разбира се, защо момчетата правят всички тези противоречиви и странни неща? 

Вижте всичко, което трябва да знаете, за да оцелеете в юношеските години: За какво си мислят момчетата и какво искат от вас в една връзка?
 
1. Те обичат да бъдат влюбени
 
Обществото е наложило някаква норма, че мъжете обичат да имат само неангажиращи връзки и са безчувствени. За съжаление много от тях опитват да оправдаят това схващане и старателно се правят на истински задници!
 
Естествено има хора, които срещат трудност в споделянето на чувства и истинска привързаност, но те могат да бъдат както мъже, така и жени.
 
В повечето случаи момчетата обичат да бъдат влюбени точно колкото и момичетата - те са способни на много истински и дълбоки чувства, грижовност и романтика.
 
2. Не им харесва, когато държите дистанция
 
Много момичета си мислят, че когато се правят на интересни и трудно достъпни, мъжете ще полудеят от любов. Истината е, че ако едно нормално момче е влюбено във вас, а вие му показвате, че си имате по-интересни занимания, това ще го отблъсне.
 
Всеки иска да бъде желан и харесван и да получава внимание - момчетата, които проявяват внимание само към жени, които се държат лошо, просто имат комплекси и дълбоко в себе си не смятат, че заслужават нормално отношение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: гаджедвойки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
4
 
! Отговори
xy преди 6 години
Дупе - на 1 ,2, 3 ,4 , 5 място.Нататък каквото дойде
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиии, под всяка статия за любов, чувства, съвместимост межу полове и пр. от този род настава такава чутовна простотия, че чак не е за вярване къде живеем.
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете са станали големи ***!!!мъжки ***!!!!
21
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесвам да прави подаръци, ако не прави трябва да се научи да прави, красиви и скъпи подаръци!
20
0
 
9
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До ДоFallschirmspringer/36/ Е, това момче е вече възрастен мъж ,женен има дъщеря.Жена му е властна,прекрасен ръководител ,техн.директор и ръководи някъде към 300 мъже.Но просто не може да забрави първата си любов ,която остави трайни следи у него.след нея е имал други жени между ,които и чужденки , но тя остава единствената.Може да е било защо след казармата ,просто беше в някакъв вакум, а при нея за първи път прегърна истинска жена и в която намери топлина.Стават и такива неща
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1Дисплей2Панел3Вятър 4Мусака
18
1
 
12
 
! Отговори
ДоFallschirmspringer преди 6 години
Имах такъв съученик. беше едно от най-хубавите момчета в гимназията. И по характер беше стабиляга, не беше и страхливец. Но имаше майка директорка на детска градина и по-голяма сестра, която заедно с мъжа и детето си живееше при родителите си.Моят съученик беше под двоен чехъл. Командваха го майка и сестра, ругаеха по телефона момичетата, които го търсеха. Това продължи и по време на следването му. Първият му секс беше с колежка на майка му,после с даскалицата по англ.Така и не успя да се ожени
17
1
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До 34.Може пък да не е била баба, а просто млада 37-38 годишна жена , а след казармата /нещо ,което вие няма да разберете/, някакво 20 годишно момче може за първи път да попада на истинска ,културна ,възпитана ,умна ,спортен тип жена,дъщеря на дипломати.Това ,че е била 17-18 години по-възрастна ,едва ли е от съществено значение.Момчето даже не е на найното ниво като емоционални изживявания.Какво е знаело то ,ами нищо,освен скокове ,джудо ,преодоляване на препядствие ,разни зони на обстрел и др
16
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До FallschirmspringerТи съвсем се спатрахяса бе, пич ;)))Майки, баби, само за такива ли мислиш? Много трябва да си Макаронест ;)))
15
6
 
15
 
! Отговори
Alpha преди 6 години
1. Да не мрънка!!2. Да се поддържа!!3. Да готви добре!!4. Да ми прави вятър!!
14
3
 
13
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Има момчета ,които са били изключително срамежливи и то е благодарение на майките им, като тези момчета са с много ниска самооценка,а са били както силни ученици ,така и добри спортисти.По времето на соца,на тях казармата не беше тежка ,защото не бяха емоционално обвързании и можеха да служат до края на вечността ,за разлика от другите,които преживяваха всичко много тежко.На някои от тези момчета , първа любов е била значително по-възрастна жена, по-млада позната на на майка им
13
1
 
5
 
! Отговори
лудо младо преди 6 години
Минко, ха на бас ,че не си в час.
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минчо от 5 години е на 47...
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минку я обича тази жена!
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти си влюбена в плюшени играчка!? Или вибратора ти му изземва функции!? Не си влюбена в истински мъж!?! Мъжа в който си влюбена е надуваем любовник!? () () () е нищо! Ще дойде и естествения! С тази пласт маса да не се нараниш да не получиш някой алергични шок!? Я си вземи естествен от плът и кръв да ти е всичко орайт.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Минку, някоя му е взела акъла, така из между 3000 бройки. И най-големия л, юбовчия има сърце и той се влюбва до уши понякога и за дълго време..., понякога влагата му от тази жена е за цял живот! Минку, като навърши 48 години пак ще си връща спомените с нея!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 15Кой е този мъж дай да те венчаем за него. Няма по чакан мъж от твоя. Жена стига си чакала дедовия намери си стойностни мъж който да те обича, колкото ти него и да те цени, като жена. Да чакаш дедовия е малко несериозно. Лошото е че той нему е ясно че го чакаш, освен, ако не е някой измислен анимационен герой.
7
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам причина да нямат интимни отношения, ако се е появил той! Връзката е приключила и за двете страни. Никой не изменя на другия, защото не са вече във връзка, така всеки следващ е нормално да глези спътница си в живота.Това, че той е непримирим и си мисли, че още тя е неговата приятелка е съвсем друго нещо.Свикваш вече не част от живота ти! Намираш си друга приятелка. Живота е низ от приливи и отливи красиви и още по- красиви неща. Кой ви каза че от любовта не боли не горчи,че не е болно!?
6
6
 
19
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
С тея издания *** майките направо се оляхте. Като че ли жените не желаят някой да ги глези като бащите им когато са били мънички. Всеки обича да го глезят, да се грижат за него и това е признак за близост, както ментална така и физическа. Да си криете безразличието, комерсиалност и интересчийството зад изказвания за майките говори и за лош вкус, и за лошо възпитание. Всички ние обичаме да получаваме нежно отношение и да бъдем глезени. Ако не можете да го приемете или сте объркани, или не ставате.
5
7
 
10
 
! Отговори
Относно изявление №8 преди 6 години
До Минко 47 год ергенМинко, няма ли да разнообразиш репертоара? Научихме наизуст всичките ти реплики!