Зодиите, които твърде много се обичат

Кои са най-самовлюбените, според астрологията...
25 апр 2018 20:29, Петя Славова
8
Зодиите, които твърде много се обичат
Снимка: pexels.com

Има хора, които са напълно погълнати от личността си. Те се грижат само за себе си и рядко се замислят за другите хора. Смятат едва ли не, че светът се върти около тях. Това са хора с огромно его и когато става дума за вземане на решения, те винаги се съобразяват първо със собствените си нужди, вкусове, мисли, чувства и желания, забравяйки за съществуването на другите хора.

Самовлюбеният човек може да бъде изтощителна компания, защото той се нуждае от непрекъснато внимание и рядко говори за неща, които нямат нищо общо с него.

Ако вярвате, че зодиакалният знак на някого може да разкрие личността му, то доверете се на астрологията, за това кои зодии са най-погълнати от себе си.

Овен (21 март - 19 април)

Тази зодия е една от най-нарцистичните. Почти всички представители на Овен са, хем егоцентрични, хем са егоисти. Те правят нещата по своя си начин и не се отказват докато не получат това, което искат. Когато става дума за вземане на решения, човекът Овен се съобразява само със себе си и обикновено не се вслушва в чуждото мнение. Овните понякога са толкова самовлюбени, че забравят за нуждите на близките си.

Телец (20 април - 20 май)

Телците също обичат да се съобразяват преди всичко със себе си. Те са егоисти, които често са направо алчни. Те не желаят да правят компромиси и смятат, че техните проблемите са най-големите и най-важните, а проблемите на всички останали нямат значение. Телците също така може да бъдат супер нехайни , когато от тях се очаква да обърнат внимание на това, което другите хора чувстват, мислят или искат.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 5 години
едни прекалено се обичали, други пък постоянно се развеждали.. пълни Измислици
5
0
 
1
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
За да се чувстваш добре в кожата си трябва да се харесваш и да се обичаш. Ако не - ти си с ниско самочувствие и си "набавяш" харесване и обич от другите хора. А да си зависим, означава, че си слаб. Егоцентризмът, обаче, нито е обич, нито е харесване. То е егоизъм и нарцисизъм, някаква мания за величие, че твоята личност е най-важната и нищо и никой не е по-важно от теб. Ние всички се обичаме, но ако си се прехласнал по себе си - бъди готов или да те сложат на мястото ти, или да си вечно сам...
4
0
 
9
 
! Отговори
б преди 5 години
Аз тепърва се уча да обичам себе си, досега живеех за другите, съобразявах се предимно с техните изисквания, нужди, желания, мнения. Разбрах колко нездравословно за мен е това.
3
3
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 5 години
За Овен което е написано е напълно вярно,точно такива са!
2
3
 
12
 
! Отговори
Всички се обичат преди 5 години
Всички се самообичат, няма човек, който да не обича себе си. От страни може да изглежда, че някой обича други хора повече от себе си, но това никога не е така. Изключение има само за децата, защото са наше продължение, но това няма нищо общо със зодиите.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най вече козирог