Зодиите, с които споровете са безкрайни

Кои са трите зодии, които обожават да спорят? Вижте!
27 май 2018 19:46, Eкип на Teenproblem
12
Зодиите, с които споровете са безкрайни
Снимка: Pexels

Има определени хора в живота на всеки един човек, с които може да се говори на всякакви теми. 

Те са прекрасна компания, разговорите с тях вървят леко, лесно и винаги интересно. Точно обратното на тях, има и хора, с които комуникацията е изключително трудно нещо. Причината за това е тяхната любов към споренето.
 
Те са способни да влезнат с всякакви аргументи за всяка една теза и разговорите с тях могат да бъдат истинско бреме.
 
Кои са трите зодии, които обожават да спорят? Вижте тук:
 
1. Скорпион
 
Скорпионите не са толкова големи борци, колкото ескалират нещата. Когато сте обидили представител на тази зодия, те задействат защитните си механизми и всички разбират за това. Техните характери са такива, че са много конфликтни и всеки разговор се превръща в разгорещен и агресивен спор. Ако обидите Скорпион или влезете в спор с тях, най-добре останете спокойни и се извинете... дори и да не знаете за какво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
и пак глупости..
9
3
 
4
 
! Отговори
Maria преди 5 години
Vsi4ko e lyja i izmama...poznavam mnogo jeno v razli4ni zodii i vsi4ki v opredelen moment kato gi nastypi6 stavat zmii...Tya i mravkata e malka i kogato slon ya nastypi pak go ugrize...Vsi4ko e do vyzpitanie i pyrviye 7 godini...A ti deto pi6e6 za priyatelya,4e e vreme da go otsviri6,ti nyama6 harakter,za6toto ako ima6e o6te v mladi godino,6te6e da go napravo6,no togava ti e otgovaryal,za6toto edinstveno Skorpiona ot celiya zodiak e kato Feniksa,vinagi se vyzrajda ot nulata do vyrha...
8
5
 
10
 
! Отговори
Имам преди 5 години
познат Скорпион,с когото от време на време пием кафе.Наистина, много обича да спори,включително и за неща,които не знае или не разбира.Вече е на възраст,което допълнително усложнява нещата и доста ме изнервя.Решението ми е в най-скоро време да го отпиша или отсвиря от живота си!
7
5
 
8
 
! Отговори
Скорпионка преди 5 години
Статията е базирана на фантази. Аз не обичам да споря, любимо ми е да игнорирам.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Много са долни подобни жени. Живееш с този мъж той дава всичко за теб, а го разнася къде ли не и най-съкровенните му мечти и тайни. Все едно ти живееш с него. Всичко му знаеш.
5
7
 
4
 
! Отговори
скорпио преди 5 години
Те го демонизират (скорпиото )защото им е заповядано от едни хора да го правят срещу един човек .Обаче те незнаят или не им дреме ,че един ден ще им закрият сайта както това стана с един друг сайт и няма да имат вече работа.Кво да правят,както казваше Ботев:"накрая си изядат и месата" .
4
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Skorpiona e naj-gadnata zodya....
3
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези, които спорят до припадък, обикновено викат, карат се, дори обиждат. Спора се превръща във война. Кръв се лее...Забелязала съм, че в тези зодии, скорпиона е винаги на първо място, щом стане въпрос за нещо гадно. Аз съм скорпион и никога, ама никога, няма да тръгна да споря с агресия. Дори мисля, че в спора, точно аз внасям спокойния и разумен тон. И не на мен да ми се извиняват незнайно защо, а аз се извинявам, ако наистина не съм била права. Престанете да демонизирате СКОРПИОНА!
2
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да ,с лъвовете не може да се спори , когато нямат аргументи нападат на лична основа -всякакви тайни и слабости ,които сте им споделили като приятел ще ги използват срещу вас - не са приятели ,а *** и злобни .
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ли пък няма да се извинявам на скорпион. Хич не ми пука, че щял да бучи. Като има кой да му се връзва да си бучи. Извиняваш се на някой, който ще разбере жеста. И стига разтегахте тука колко страшни били скорпионите. Най-обикновени безгръбначни.