Ако обидите Овен, Телец... Какво ви чака?

Вижте как реагират различните зодии при обида
24 юни 2018 21:45, Екип на Tialoto.bg
22
Ако обидите Овен, Телец... Какво ви чака?
Снимка: pexels.com

Понякога, колкото и да се опитвате, не можете да избегнете спорове и да кажете нещо oбидно. Преди да го направите това вижте какво да очаквате от човека насреща според зодията му. Естествено, ако вярвате на астролозите.

Овенът реагира на обидата агресивно и незабавно. И изхвърля всички емоции на мига. Не се чудете, че на следващата среща дори няма да коментира какво се е случило. Но не се заблуждавайте - той помни всичко и няма да забрави критиките срещу себе си. Ако искате да го нараните - продължавайте отново. Трудно ще преживее двоен удар.

Телецът може дълго време изобщо да не реагира на обидни думи. На първо място, представителите на знака винаги имат по-важна работа, и второ, те дори могат да проявят съчувствие срещи използващия обиди. Но ако те станат сериозни, няма връщане назад - ще бъдете премахнати веднъж завинаги от списъка с приятели. И не само в социалните мрежи.

Близнаците могат да реагират на обидата много разнообразно. Например, може да се подиграват на човека, който я е изрекъл, да го представят в най-добрата светлина, или да се преструват, че нищо не се е случило. Или да вдигнат нечуван скандал - способността на представителите на този знак е почти неограничена.

Вижте по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: астрологияобидазодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
Телец/Овен/Козирог преди 5 години
Като Телец с Овен и Козирог в наталната карта, напълно се съгласявам с написаното за Телеца. Само дето при мен има малко повече рогИ. Мълча търпя, но като свърши търпението ми, става наистина много страшно и каквото се случи, то е окончателно и без никакъв шанс за реабилитация на дразнителя.Що се отнася до изразените мнения за това доколко едни и същи зодии са с едни и същи характеристики, то съм установила, че поне за мен нумерологията и хюман дизайна допълват картинката за всеки един индивид.
18
3
 
0
 
! Отговори
Санди Чучура преди 5 години
Този Рядков според мен е социопат, а Ферхат Пръвий Велики е полу-разумен и полу-странен тип. Но са прави в разсъжденията си.
17
3
 
2
 
! Отговори
Ферхат Пръвий Велики преди 5 години
Аз също съм овен и съм на почти същото мнение с Радко Рядков. Но с тази разлика, че аз не съм чак толкова краен за да спра да общувам с даден човек, който ме е засегнал.
16
5
 
2
 
! Отговори
Радко Рядков преди 5 години
Аз съм овен и съм прекалено търпелив и мълчалив. Аз не бих избухнал сериозно, но когато някой ме обиди, или се почувствам предаден гледам с този човек повече да не контактувам или поне максимално да го отбягвам.
15
8
 
7
 
! Отговори
Друг Телец преди 5 години
Абсолютно вярно за Телците-много търпи,но хлопне ли мандалото,няма връщане.Телецът умee да прощава,но предателството се наказва.Специално за мен приятелят,който ме е предал-спира да съществува.Без скандали.Просто точка.
14
7
 
2
 
! Отговори
Един преди 5 години
Зодиите трябва да се усъвършенстват,да излязат от рамката и да еволюират.Не всичко зависи от зодиите,защото характерите не винаги се покриват.Хората имат асценденти които също влият по различна степен,съответно и на основния знак.Но общо,да има някои общи черти.
13
11
 
13
 
! Отговори
Скорпион преди 5 години
Хубаво е, че останалите зодии сте се опитали да си направите свободни съчинения, но фактите са си факти - не ядосвайте скорпионите и ще живеете дълго и щастливо!Може да сме строги, но сме справедливи!Рак и Риби са добри зодии при жените, ако търсите читава съпруга!Ако си търсите любовница, която в никакъв случай не правете своя съпруга и майка на децата ви - Стрелец! Много страстни жени, но не са жени за един мъж...то и за двама мъже не са, но това е друга тема :)
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха Ко обидиш овен и дева успех им пожелавам до девето коляно искам по тоя повод да благодаря на виваком че ме засегнаха оттука нататака ще преценя за проявеното разбиране виваком ловеч
11
7
 
6
 
! Отговори
God bless:) преди 5 години
Бог ме обича добре съм не
10
8
 
6
 
! Отговори
нормални сме не преди 5 години
не сме зодии не
9
9
 
7
 
! Отговори
Телец преди 5 години
За телетата не е точно описанието. И не съдя само по себе си. И да, скорпионите са кофтаци.
8
6
 
8
 
! Отговори
Близнаци преди 5 години
до 1 Скорпионче , само да те набарам на щипки ще ми останеш !
7
8
 
1
 
! Отговори
не турска овца не преди 5 години
скорпионите не сме зодии овце или кози не
6
3
 
12
 
! Отговори
Козирог преди 5 години
до Скорпион... И мен нищо не ме чака от папагали като теб!
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жена - овен е най-голямото недоразомение в природата..... /скорпион/.... :))
4
8
 
3
 
! Отговори
Камък ножица хартия преди 5 години
Почти никой, никого не хапе, щипе, ако нама, за какво!И рогите се прибират.
3
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
я!..изтрили са ми коментара.....лошо,момичета,по наклонена плоскост сте се засилили...Викате:-"Изчезвай,***,ти си никой,ние сме "боговете на форумите"..?..Окей,аз се махам,а на вас /както казва полицай Крафтрий/-Каскет!
2
6
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Скорпионзнаеш ли кой изяжда "Скорпиона"?...-Скорпиона...Най-шантавата зодия.../усмивка!/
1
30
 
7
 
! Отговори
Скорпион преди 5 години
Нищо не ме чака...Аз съм Скорпион - каквото кажа, това става!На който не му харесва - прав му път!Айде с овце и *** да не се плашим! :D :D :D