Топ 5 зодии, които мразят да се карат с хората

Те таят чувствата си, но кои не обичат да спорят?
24 юни 2018 14:33, Eкип на Teenproblem
11
Топ 5 зодии, които мразят да се карат с хората
Снимка: Pexels

Везни 

Те таят много неща в себе си и крият чувствата си, дори вътрешно да се разпадат. Предпочитат пред другите да са неутрални и да изглеждат спокойни, освен ако не става въпрос за нещо, по което са наистина много запалени. През повечето време ще правят всичко възможно да избегнат конфликтите. Ще преглъщат обидите, ще се държат приятелски и няма да обръщат внимание на човека, който се опитва да създаде някаква драма. 
 
Рак
 
Раците помнят много. Те помнят какво се е случило последния път, когато някой ги е замесил в скандал, колко зле са се чувствали и не искат отново да преживяват такова нещо. Може някакъв спор да е развалял връзките им, да е повлиял пагубно на емоционалното им състояние, затова вече не допускат такава негативна енергия до себе си. 
 
Дева
 
Те не се страхуват от спорове и скандали, но просто нямат време за тях. Прекалено са заети със своите задачи и няма да жертват усъвършенстването си за нищо на света. По-скоро ще помислят за решение на проблема, което не включва викове и обиди. Няма да се разстройват, а ще намерят начин да поправят нещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
8
 
! Отговори
Продължение - Раците преди 5 години
Никой не се сещаше да съпостави тормоза, на който я подлагаше този съсед, с факта, че по необясними причини всяка нощ се пълнеше с вода изкопът, който той беше направил за основи на нова постройка. Това се случваше и в най-сухото, горещо време.Женицата беше споделила само с най-близките, че сама е измайсторила приспособление, чрез което след полунощ вкарва маркуч в двора му така, че краят му да се окаже над изкопа и после пуска чешмата за 1 час.И двамата вече не са сред живите, лека им пръст.
9
7
 
10
 
! Отговори
Раците ли? :))) преди 5 години
Познавах жена от зодия "Рак". На мравката път правеше. Един съсед по вила я тормозеше с дребни мръсотии - ще събори няколко камъка от горната част на оградата точно там, откъдето от улицата всеки може да наднича. Или ще прескочи оградата, когато в нейната вила няма никой и ще обере най-хубавите плодове или цветя.А тя само жално-милно се оплакваше, хората й съчувстваха. Никой не се сещаше да съпостави тормоза, на който я подлага съседът с факта, че нощем се пълнеше с вода изкопът, който ........
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един почти двуметров, от зодия "Везни", когато си е наумил да наложи някакво решение, което касае двама души, се обръща към другия с думите "Да си поговорим за .../темата, по която трябва да постигнат единомислие/" и после формулира в едно изречение това, което му е изгодно на него.Ако се опиташ да го разубедиш, говорейки учтиво и използвайки логични аргументи, започва да се инати като малко дете. Повишиш ли тон, изпада в истерия като лелка в критическата възраст. А уж е интелигентен, зрял мъж.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелците и Рибите се измъкват като мокра връв, когато стане напечено.Раците са готови дори да търпят да ги ругаеш, но никога не забравят и ако им падне случай, ще си го върнат на онзи, който според тях ги е обидил или ощетил.Има много сговорчиви, отстъпчиви и дипломатични Везни, но има и такива, които предварително си намислят до какво становище трябва да се стигне уж чрез диалог и правят всичко възможно да наложат своето решение.
6
0
 
4
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Аз пък искам да честитя на вашата колежка Василия и да й пожелая всичко най-хубаво в брачния живот! Но вие не сте дали възможност за коментари към статията.Щях да попитам също така, дали на снимките около Василия са нейни роднини и приятели или сте се фотографирали вие, редакционният екип?Много сте потайни, бе!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дева и Стрелец?!
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девата обича интригите, подлостите, да унижава, но при открит конфликт се свива.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе стига с тия зодии бе! Всяка пета статия е за зодии тука!
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелци, Козирози и Деви обичат да се заяждат с другите и да предизвикват конфликти.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да тълкува поведението по този начин може само предубеден човек - най-вероятно земна зодия.Водните знаци може и да се разпадат вътрешно.Везните са си намерили равновесието и гледат сеира на тия, дето искат да ги изкарат от нерви.Колко трябва да си елементарен и ***, за да се опитваш да накараш някого да се притеснява?! Комплексари, к'во да ги правиш? Вместо да си мълчат, че са гнили отвътре, изкарват на показ такъв вътрешен проблем!:)))