Топ 3 зодии, от които прошка няма да видите

Кои знаци не признават грешките си? Вижте ги!
25 юни 2018 15:30, Eкип на Teenproblem
25
Топ 3 зодии, от които прошка няма да видите
Снимка: Pixabay

Направихте грешка? Съжалявате за нещо и искате да върнете времето назад, но знаете, че няма как и не ви остава нищо, освен да помолите за прошка. Е, това със сигурност не е опция при някои хора. 

Представяме ви топ 3 на зодиакалните знаци, които никога няма да ви простят грешките.
 
1. Телец
 
Има причина Телецът да се изобразява с бик – те са много, много упорити. Тази зодия са от типа хора, които искат да приемат извинението ви, но просто са твърде инати, за да го направят действително. Не обичат да правят компромиси, затова ако ситуацията е сложна – просто ще изчезнат. Те винаги ще мислят какво сте направили и как са се почувствали от вашата грешка, което ги прави неспособни да прощават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
9
 
! Отговори
кой е монопол преди 5 години
Жалко за който е лицемер; интригант; клеветник.. зодийте постоянно казват кой какъв е, кой се жени, кой се развежда, каква музика слуша и филми гледа.. разбира се че хората са различни и няма как всички в света от една зодия да са такива каквито ги казвате или че са се развеждали или че са клюкари! с тези определения зодиака само "успокоява" хората който ги четат без да предлага изход и решение. тези изневеряват, другите не но и те могат евентуално. това вещаят звездите за вас! човек в блатото..
23
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имате право да си живеете в догмата колкото си искате.Да я насаждате със сила, клевети и лъжи - не.Бог е Вселената, висшия разум, частичка във всеки от нас.Всеки най добре сам да определи как да се обръща към Него.Не сте монопол, още по-малко пример за подражание с ТОВА лицемерие и кеветничество и интригантство.Зодиите не определят, те показват, подсказват тенденциите на случващото се.Вярвам-не вярвам е некоректна постановка."Мило" е, че сте праволинеен, но не върши работа за развитие.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..Защото тия народи, който ще завладееш, слушат астролозите и чародеите, но на тебе Господ твоя Бог не е позволил това.. Който има очи да види и уши да чуе! В какво вярваме, в червения конец, зодиите или нещо както казваме с Више, християни а вярваме в окултни и езически измами.. Виждаме ли какво се случва в света около нас, какво казват за това зодиите?!
21
1
 
10
 
! Отговори
Не случайно преди 5 години
Когато влезеш в земята която твоят Бог ти дава, недей се учи да правиш според мерзостите на тамошните народи. Да не се намира между тебе никой който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей или астролог, гадател или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач или запитвач на мъртвите; Защото всеки който прави тия дела е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоя Бог изгонва тия народи от пред Теб. Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог..
20
1
 
11
 
! Отговори
Християнин преди 5 години
Бог който създаде света и всичко! този Бог! създател и на планети и на вселена и всичко което виждаме, а не еволюция.. съществува и дявола който по много начини увлича човек със всякакви вярвания и Изкривени учения, секти, такива има много! :( Всеки е разумен и сам да разбере от къде идваме, от какво зависим, от какво да се ръководим.. не от зодии, не!
19
1
 
8
 
! Отговори
До зодиите преди 5 години
Така е най-изгодно да кажеш! всичко под общ знаменател и аз си вярвам какво казват зодиите кой са съвместими и кой не! коя зодия каква музика слуша..
18
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето ги, сектантите!Да видим, до къде ще стигнете с клеветите, та малките момченца по улиците да откачат, като се разминават с мен!:)))Какъв Бог ви гони, болномозъчни клеветници?Имота, имота в центъра е целта!
17
2
 
13
 
! Отговори
няма зодии преди 5 години
..до тези който са измислените зодий: Няма непростими неща. Има хора егоисти, на които егото не им позволява да прощават. А не да се оправдавете с кофти поведение, егоизъм, завист, омраза и пр. със измислици и измами от лукавия! Прочетете от Библията, там е написано и за астролозите и за всичко... който иска да разбере
16
4
 
2
 
! Отговори
не ме интересува преди 5 години
Бог промени името на Яков в Израел след като го победи видя Фануил Божието Лице яков и стана израел победен от Бога яковци победени от Бог не
15
4
 
0
 
! Отговори
Яковци преди 5 години
прощавам на магьосниците чародеите вещиците лъжливите пророци няма заклинание против Яков тези които търсят Божието Лице те са Яков възлюбени не мразени като исав капиши не
14
3
 
10
 
! Отговори
nina преди 5 години
Телец-може да прощава и го прави,но има някой неща,за които прошка няма-предателството от близък човек.Така че предателите са аут-и за какво са му на човек предатели за приятели или близки??Колкото до лъвовете-тези,които познавам са супер хора и се разбирам с тях :)
13
1
 
1
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
изливам емоционалната си чаша с непростителност горчивина като прощавам и болката е изцелена няма рана рани а чиста вода реки на жива вода
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 явно е бил сдъвкан и изплют от лъв, че не е бил вкусен, но още лекува рани. Иначе по състрадтелни от лъвовете няма. Хората от този знак винаги защитават по-слабите. А жалостивостта върви ръка за ръка с прошката. Имат си трески за дялане - много врява вдигат и са прекалено горделиви, но пък са готини. И двамата ми бивши бяха лъвове и имам най-хубави спомени с тях. Сега съм с един ***, който също е от зодия спомената тук.
11
3
 
4
 
! Отговори
няма дълговещ преди 5 години
ако можеш прости на себе си можеш прости на другите прощаваш както ти е простен ,,твоя дълг,, не изисквам нищо не ми дължиш нищо нямаш дългове към мен това е прошката и не чакам нищо от теб за всички дългове непосилни да простя но моите са простени прощавам ги и аз
10
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно вярно е за лъва, доста злобни са и злопаметни, както е написано. Големи използвачи и интерсчии са, а за прости да не говорим! Единственото което искат е да докопат някоя позициика или друго облагодетелстване, благодарение на "приятелите" си, доста нисши същества!
9
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За телците е 100% вярно. Обаче за Лъва нещо сте се объркали. Най - великодушната и незлопаметна зодия. Но зависи какво сте причинили на Лъва и дали е било злонамерено и умишлено действие. Все пак има неща, които просто не могат да се простят, разбирате ли? Не всеки простосмъртен може да е толкова силен, че да прости, освен ако не е Бог!Може да си много духовно извисен и да не можеш да намериш сили в себе си да простиш на някой, който ти е причинил голямо страдание. Например нещо свързано със застрашаване на живота и здравето, и то съзнателно.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Дрън-дрън!
7
2
 
14
 
! Отговори
Ауе преди 5 години
Аз съм телец и да инат съм,но винаги съм давал втори шанс,такаче това не е вярнл
6
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма непростими неща. Има хора егоисти, на които егото не им позволява да прощават.
5
9
 
6
 
! Отговори
от 3 преди 5 години
До dewЗависи каво има да се прощава.Аз живея така, че да не се налага да искам прошка.Който прежака целия живот на някого, заради това, че е инфантилното, просто и лесно за манипулиране същество, не е човек. Още по-малко - достоен да бъде простен.