Какво чака всяка зодия в любовта тази седмица?

Не "дърпайте дявола за опашката", вижте хорскопа си
17 юли 2018 14:23, Eкип на Teenproblem
0
Какво чака всяка зодия в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels
Овен
 
Лятото е сезон за почивка, но точно за това има и възможности за придобиване на допълнителни финанси. На вас инициатива не ви липсва, така че помислете по какъв начин бихте могли да „заработите“ и да си позволите любимите забавления. Не е лоша идея да помогнете на баба и дядо на село срещу скромна сума или да поемете част от домакинските задължения, естествено в съпровод с материално стимулиране. Между другото, докато сте заети няма да имате възможност да спорите с половинката си или да „показвате характер“. Така с един куршум ще ударите два заека. Хем ще се поопаричите, хем ще успокоите страстите в личен план.
 
Ако пък все още си нямате приятел/ка не се отказвайте от възможността да разширите социалните контакти. Със сигурност ще попаднете на някой, споделящ вашите интереси.
 
Телец
 
Със сигурност няма да се оплачете от скука и липса на емоции през тази седмица. През свободното време ще си общувате предимно с обикновените приятели, с които не ви свързват романтични емоции, но новите запознанства ще са интригуващи. Любовната интрига няма да ви подмине и, макар да звучи невероятно, ще е свързана по-скоро с предишните ви гаджета. Те ще търсят присъствието ви и ще се опитват да си пречат взаимно.
 
Не „дърпайте дявола за опашката“, ако в момента сте в сериозна връзка. Нямате полза от сцени на ревност и загуба на доверие.
 
Близнаци
 
Проявете инициатива, ако искате да сте по-често и по-дълго с половинката си. Общителни сте и през тази седмица никак няма да ви се иска да сте сами, ще ви е много по-приятно да сте в компания. Не събирайте на едно място приятелите по интереси и обекта на романтичните си желания. Ще започнат да се ревнуват взаимно, а вие ще изпитате чувство за вина. Бъдете поотделно с всеки, който търси вниманието ви, не лишавайте и родителите от присъствието си.
 
Обсъждайте с него/нея всяка идея, която ви хрумне. Само така ще разберете какво ви свързва и какво ви разделя. Спазвайте обещанията си.

Рак
 
Чувствителни сте, впечатлителни, романтични, но и разсеяни. Преди да насрочите среща на приятел/ката си помислете какво очаквате от него/нея и го кажете на глас. Обличайте мислите си в думи, които някой трябва да чуе, а не да гадае. Бъдете заедно там, където до сега не сте били, посетете местата, за които сте си мечтали, задайте въпросите, от които се страхувате. Ще се почувствате много по-добре и много по-сигурни в себе си. Наблюдавайте реакциите на половинката си. Усмивка, учудване, съмнение, недоверие… ще ви разкрият черти, за които не сте и подозирали.
 
Ако не сте в стабилна връзка, не разчитайте на случайности. Дайте възможност на хората, които проявяват интерес към вас да ви опознаят по-добре, скъсете разстоянието и се наслаждавайте на преживяванията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари