Свръхестествени сили: Овенът управлява огъня, Лъвът блести!

Какво може всеки един от зодиакалните знаци?
18 юли 2018 17:15, Eкип на Teenproblem
1
Свръхестествени сили: Овенът управлява огъня, Лъвът блести!
Снимка: pexels

Овен - Знае как да управлява огъня 

Той е първият знак в зодиака и първият огнен знак. Горещите и изпепеляващи страсти, които изпитва, го правят очарователен. Не всеки може да издържи на тези горящи пламъци, на устрема му и на силния характер. Но той знае как да използва огнената стихия. Войникът на зодиака.
 
Телец - Пътува във времето
 
Наясно е с биоритмите на Земята и е в синхрон с тях. Изключително сензитивен. Сякаш е роден с часовник в себе си и знае как да разпределя времето си винаги. Може и перфектно да знае какви са били отминалите времена и да усеща какво ще донесе бъдещето.
 
Близнаци - Променя формата си
 
Хамелеонът на зодиака. И гений под прикритие - има остър ум, мислите му се движат със скоростта на светлината. Слуша различните гледни точки, не се страхува да променя вижданията си, адаптивен е и оцелява винаги.
 
Рак - Може да лекува
 
Знакът е свързан с Луната и приливите и отливите. Притежава някаква космическа енергия, усеща емоциите на другите, състрадателен е. Умее да помага на децата, когато са разстроени и да решава проблемите на възрастните само с няколко думи и ласки.
 
Лъв - Блести
 
Сърцата на лъвовете са пълни с радост, смях, обич, фантазии. Затова имат такова чаровно и силно излъчване. Като влязат някъде, светят като диаманти и събират хората около себе си. Сякаш са направени от злато.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търся мъж - зодия рак. Някой да помага? Няма да съжалява.