3 зодии, които хич ги няма по срещите. Кои са те?

Едните планират, а другите – в последния момент!
20 юли 2018 16:15, Eкип на Teenproblem
9
3 зодии, които хич ги няма по срещите. Кои са те?
Снимка: Pexels

Някои хора обичат да организират събития и винаги имат свежи идеи за излизането с приятели или за срещи. Други обаче измислят всичко в последната минута и не се стараят особено да разнообразяват излизанията. Ето и кои са зодиите, които трудно планират срещи. 

Овен
 
При опит за планиране на среща, овенът става нервен. Докато се уговаряте с него за излизане, сигурно ще се ядосате. От една страна, тази зодия е много забавна, пълна с ентусиазъм и смела, но настроението им се мени бързо. Когато дойде време за самата среща, овните може да не са си разграфили правилно времето и да закъсняват и след това да нямат толкова енергия да измислят нещо ново и различно. Спонтанни са и могат да отменят срещата, ако им излезе нещо друго вълнуващо.
 
Близнаци
 
Те постоянно нарушават обещания, забравят за уговорки и планове и дори не изглежда да им става неудобно от това. Те не го правят с лошо намерение, винаги ви канят на среща с чисто сърце, просто са много разсеяни и забравят, че вече имат нещо друго тогава. Тъй като са много социални, наистина графикът им е доста зает. Всъщност те се чувстват виновно като отменят среща, и затова, за известно време, спират общуването с човека, когото са изоставили. Но така за другите изглежда, че на близнаците не им пука. А те просто не искат да се впускат в спорове и скандали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
овен преди 5 години
Много вярно. Зависи на каква вълна съм или какъв акъл ще ми дойде. Точно е.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето близнаци са и адски злобни и отмъстителни.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците не искали да се впускат в спорове и разправии?Че та са си скандалджии по рождение!