Мъжът без перспектива. По какво да го познаем?

Как да разберете дали той има достатъчно потенциал
Обновена: 21 юли 2018 22:27 | 21 юли 2018 22:27, Теодора Драгоева
118
Мъжът без перспектива. По какво да го познаем?
Снимка: pexels.com

Британската секс експертка Трейси Кокс разкрива как една жена може да разпознае в рамките на трите си първи срещи с даден мъж, дали той е переспективен и има ли смисъл да инвестира време и надежди в отношенията си с него.

Много дами излизат нещастни и разочаровнани от дълги, безсмислени връзки, които само са им изгубили времето.

Именно затова Трейси Кокс споделя кои са предупредителните знаци, за които трябва да сте нащрек още от самото начало. Само е необходимо внимателно да наблюдавате и изслушвате мъжът по време на вашите първи три срещи.

Повечето мъже се държат перфектно в началния период на връзката, но все пак можете да разгадаете дали човекът има дълбоко вкоренени проблеми, които могат да осуетят и вашето щастие.

Ето и 7-те предупредителни знаци, които показват, че вашият привидно съвършен принц, ще се превърне в бедствие в бъдеще:

1.  Твърде много драма в началото означава… несъвместимост

Ако още в началото на отношенията ви този мъж показва признаци на ревност, желание да ви притежава, ако се държи необичайно натрапчиво, обесбва ви, спори с вас и т.н., то всичко това може да се влоши с времето. Страстните връзки са вълнуващи, но обикновено вървят ръка за ръка с постоянни скандали и трудна комуникации.

2.   Мъжът има проблем с бившата си

Ако даден мъж ви изглежда доста обещаващ в началото, но започне да злослови за бившата си приятелка, или не я е преживял още, или е гадняр, който прехвърля цялата отговорност за краха на предишните си отношения на експоловинката си. Колкото по-осъдително се държи, толкова по-зле говори това за него.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
1
 
! Отговори
Кобилката преди 5 години
Трябва да е като на коня инак око не фаща и не се чувства.
88
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно снимката, има една хипотеза, че независимо от всичко останало, финанси и т.н., една жена пробва ли в леглото с "черно", после не ще и да чуе за бял мъж. Вероятно поради това, че черните го правят страстно, дивашки, първосигнално, без да се замислят за нищо, и така удоволствието в кревата не само, че е в кърпа вързано, ами е на съвсем друго ниво...
87
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина трябва да се бега от жени, за които доходите са фактор. Това са си прикрити, да не казвам какви. Освен това ако ще да са червиви от пари, няма ли разбирателство, има постоянно скандали, разправии и пак се развеждат накрая. Такива случаи са хиляди. Което означава, че не е въпроса в парите. Да не говорим, че в цял свят като брой жените са повече от мъжете - ясно е чие е правото на избор. А такив дето - мъж с пари, такъв мъж, онакъв - накрая на 40 и кусур години "стара мома".
86
0
 
3
 
! Отговори
преди 5 години
До ермилАз мога да мисля трезво по всяко време, незнам къв ти е проблема. По-добре не предлагай много много любов на хората.
85
4
 
6
 
! Отговори
Маца Негаркат@ преди 5 години
И аз си падам по черни мотовили африкански жребци с по 26 см. колове Д
84
1
 
6
 
! Отговори
левката преди 5 години
Гостилничарю, с пари не се живее, отдавна са го казали и изпитали други преди мен. За някои жени парите дори са бариера.
83
1
 
11
 
! Отговори
ермил преди 5 години
когато човек е влюбен, не мисли, почне ли да мисли трезво, любов вече няма
82
1
 
11
 
! Отговори
Алабала преди 5 години
Всичко е глупости на търкалета! Обаче много интересува тая секс специалистка през колко мъжки легла е минала и колко банана е излапондрила докато стане такава експерт ка, със сигурност не е семейна, защото вече дрънчи отдолу като разнебитена английска кофа
81
7
 
8
 
! Отговори
Гостилничаря преди 5 години
1-ви номер е описал всичко максимално кратко и просто. Абсолютно излишно е да спорите кой бил безперспективен или не. Истината е в дебелината на джоба а не на корема. Всички жени са едни и същи в днешно време - може да е ***, ***, дебел, грозен, плешив, ако е да е въшлив с пари, нищо друго няма значение. Отдавна тук не се ценят хората с красота, обноски, познания и умения, то такива почти и не останаха в тази скапана държава вече, де!
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познайте го по тъмния тен,и ръце на бананоберач.
79
6
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
На теория числеността на половете е 50 на 50. За жените е ясно - всички искат красив, енергичен, богат. Сега за мъжете: Такива качества се наблюдават при 5 %. Другите явно са грозни, бедни болни, ***. Излиза че те са без перспективни. Самия живот е показал че за всеки влак си има пътници. Богатите свършват и идва ред на бедните. Излиза че тази британка е смотана като всички британки и британци - алкохолици.
78
3
 
18
 
! Отговори
анонимна преди 5 години
Какви перспективи?! Без любов и без пари осем години чаках тогава млад мъж да се развие като личност. Оказа се, че е гей. През това време, въпреки невероятния тормоз и преследване, на които бях подложена, намерих сили и начин сама да се препитавам. Не съжалявам.
77
2
 
5
 
! Отговори
мен преди 5 години
Просто ненужна ,незабележима вещ,която ти иде на момента да я захвърлиш надалече!
76
1
 
8
 
! Отговори
+ преди 5 години
Както и този, който мълчи за да не изтърве някое обещание по погрешка.
75
4
 
19
 
! Отговори
До 62 преди 5 години
В момента, в който зърната вече не сочат небесата всичко е свършило за тях, а това е някъде на 22 годишна възраст_______________________________________________Ти гола жена само на снимка ли си виждал?И какво ще отговориш на жена, която би ти казала, че за теб всичко вече е приключило и не си интересен от момента, в който инструментът ти вече не скача като новобранец на секундата, в която покрай теб мине жена под 50 г.?
74
4
 
21
 
! Отговори
До Анонимен 58 преди 5 години
Имаш ли представа как законът се грижи за издръжката на разведената жена в така наречените нормални държави?Да,трябва да бягаш далеч от жена,която се интересува само от парите ти.А мъжлетата,които търсят мома с добра зестра и тъст със солидни социални позиции и много връзки?Знаеш ли колко познати и колеги имам на по 35-40 г., които живеят при родителите си на пълна тяхна издръжка, ползват заплатите си само за джоб-харчлък, но поканят ли момиче на кафе,като дойде сметката се правят на разсеяни
73
5
 
13
 
! Отговори
Много си наивен преди 5 години
До Нещата са следнитеИли пък имаш причина, за да утешаваш себе си чрез такива твърдения.Първо, не става ясно за каква перспектива говориш. Ако е за секс или за брак, неми е ясно как един 40-годишен лузър ще извърти нещата на 180 гр. Освен ако не спечели от лотария, но дори и тогава няма да се уреди добре именно защото е лузър.Хубавата жена винаги има шансове.Зависи какво точно търси и защо е сама на 30-35 г. Причините може да са всякакви.За всички останали перспективи - зависи каква е целта
72
3
 
34
 
! Отговори
Чърчил преди 5 години
Има два вида мъже: единия може да качи пералня до 4 етаж сам...другия може да си плати да му я качат...обикновенно жените избират втория вид мъже...
71
12
 
4
 
! Отговори
от 76 преди 5 години
И за минусите благодаря!Мишоци, като теб, дето само църкат иззад ъглите са ми много жалки.:)))))))))))))))))))))))Срахливички, комплексиранки, грозички (самите те не се харесват и не си вярват) и си търсят външен стимул, доказателство, повод да съществуват!:)))
70
5
 
9
 
! Отговори
от 76 преди 5 години
... и много благодаря за намеците!Няма как иначе да ме чуят и прочетат не до там зомбираните и промити индивиди.Пази боже да имаш работа с Изродени и препрограмирани голи охлюви, които се имат за безапелационни мъжкари-еталон.Няма как да бъда накарана съжителствам с някой, който ме възприема като салаторезачка, съдомиялна, пералня и пр... за да ми осигурява прехрана.Не съм феминистка - никак дори. РиЪлнустЪ е такава - комуна, в която се налага изкуствения подбор. Всеки докладва за всеки