Трансджендър дава луди пари, за да прилича на Ким!?

Тайлър/Кели планира и операция за смяна на пола
18 авг 2018 12:06, Петя Славова
84
Трансджендър дава луди пари, за да прилича на Ким!?
Facebook

Британски тийнейджър започна хормонална терапия за смяна на пола, за да прилича на своя кумир – риалити звездата Ким Кардашян, предава The Mirror.

Преди две години младежът, чието име е Тайлър и е от град Мидълзбро, се върнал от лятна ваканция в училище в образа на момиче и поискал да го наричат Кайра Кели. 

От тогава трансджендърът е изхарчил 14 700 лири за козметични процедури, дрехи и козметика и сега се чувства "пълноценно момиче".
 
Тя признава, че винаги е искала да дружи само с момичета и много им завиждала за тяхната външност, а сега се счита за една от тях.
 
В следващите две години Кели планира да си направи операция за смяна на пола, а сега е започнала подготвителен курс с хормонална терапия. От таблетките вече има пищни гърди и започва да изчезва окосмяването по лицето й.
 
Първоначално родителите й били против за тази рязка промяна в поведението на сина им, но съседите и неговите съученици се отнасяли с внимание и разбиране.
 
Кели си пуснала дълга коса, увеличила си обема на устните. Редовно си купува козметика и дизайнерски дрехи, за да заприлича на Ким Кардашян.  Тя разказва още пред изданието, че си измислила име, което да е със същите инициали като на звездата.
 
Също така Кели признава, че вече е започнала да се среща с младежи, с които се запознала в социалните мрежи. Тя отбелязва, че те знаят миналото й, но това не променя отношението им към нея.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
34
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Разглезен богаташ. Има и парите да се допобърква. Затова му е на ЕС ***, че що народ ще намаже по фармацевтичната индустрията, хирургията и прочието простотии, които джендъра ще плати.
51
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя и Ким дава луди пари да прилича на трансджендър...
50
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тцтцтцтц,и ко ,мисли,че някой ще се влюби в него ли,цял живот ще има момчета за по една нощ,деца йок,и като остарее и не е вече симпатичен,кой ще го обича
49
2
 
35
 
! Отговори
42 преди 5 години
И интересно откъде ги има тези луди пари. Вече се убеждавам, че всички подобни социални *** са финансирани доста солидно и целенасочено от определени кръгове с цел пълна деморализация на масите и народите.
48
1
 
32
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Нема лошо, повече джендеровци, това значи повече нормални мацки за мене, оно и те си търсят качествена паламарка.
47
0
 
41
 
! Отговори
Etien преди 5 години
Начи като взема да хвана едно дърво...
46
1
 
38
 
! Отговори
Голямо рокадо преди 5 години
Е защо точно на Ким Кардашян иска да прилича? Защо не на Кеворк Кеворкян примерно? И той е мустакат, и той е арменец....Странна работа.
45
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като жените вече не стават за жени какво ни остава.... те такива женчовци, но поне се опитват да бъдат истински жени хехе. Ръгай там в квото има и да не ти пука - ако има хубаво парче, не бий й препоръчал да го маха, тва си е черешката на тортата дет е думата бухахахаха :)))
44
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимавате с този увреден младеж (девойка)? Ако иска до следващото лято да се преобрази в лебед.
43
30
 
34
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Прекрасна новина ако е истина.Един млад човек няма да се мъчи да се преструва и срамува цял живот.На хомофобите ще кажа - ако не можете да си сдържите сарказма (а то всъщност е малоумието), значи трябва да посетите психиатър.
42
15
 
32
 
! Отговори
Мануел Маев преди 5 години
Поздравления и успехи желая на британското момиче. Светът ще си дойде на мястото и след 1000 години ще има само изискати умни и красиви третополови хора. Ех да можех да се пренеса в бъдещето.
41
3
 
43
 
! Отговори
ихаа преди 5 години
Син да имаш зет да ти докара
40
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ох, обожавам го това."Всички прекрасно знаем какво точно обожаваш, джендърче.
39
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващата новина трябва да е за Мики Маус или Чичо Скрудж. Фалитите на застрахователни компании, сривовете на търговския регистър, ГРАО и пълното мълчание на властта по темата не са важни!
38
1
 
41
 
! Отговори
еdin преди 5 години
То основно тези с многото пари имат време за глупости и понякога от скука за разнообразие го правят и след като се осъзнаят какво са направили се самоубиват. Инче ако са кът парите ще си седи хетеросексуален.
37
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А аз си помислих, че иска да прилича на Моника Валериева
36
2
 
39
 
! Отговори
ейре преди 5 години
много е хубав ...
35
2
 
43
 
! Отговори
Макс и Мориц преди 5 години
Дупе пол няма! Успех на тази млада жена в живота и любовта. Мераклии не липсват!
34
4
 
45
 
! Отговори
Край преди 5 години
И тука ги има. Един цел Цецо цел живот се прави на Елвис. Един Бойко цел живот се прави на Марлон Брандо от Кръстника. джендърите са навсякъде
33
8
 
32
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
В АРАБСКИЯТ СВЯТ ГИ ИМА МНОГО ,НО НИКОЙ НЕ ГИ ИМА ЗА КАКВОТО И ДА Е !!! ИДИЛ ГИ ЛИКВИДИРА ..КАКТО И В ДРЕВНА СПАРТА ,КЪДЕТО АКО СИ ДЕФЕКТНО РОДЕН ,ТЕ ХВЪРЛЯТ В РЕКАТА И АКО ОТЦЕЛЕЕШ -ОТЦЕЛЕЕШ !!!!!! КАК ВИ ЗВУЧИ : *** СЛОНОВЕ , *** АНТИЛОПИ , ЛЪВОВЕ ИЛИ ХЛАБАРКИ ...И Т. Н. ????? " ДА СИ ОРЕЛ -ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО " -МАЛКО ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ Е ЦИТАТЪТ- С Ч. !!!???