Зодиакални разни: Раците разбират животните, Телците ги пазят!

Ето кои са те
18 авг 2018 14:26, Ивета Иванова
5
Зодиакални разни: Раците разбират животните, Телците ги пазят!
Снимка: Pexels

Телец
Защитават другите и ги пазят. Затова като имат домашен любимец, те се грижат за него и се отнасят изключително отговорно към животинчето. Търпеливи са и са отдадени. Обожават домашните любимци, да ги гушкат и се чувстват по-добре в тяхната компания. Успокояват се, когато са с тях и се чувстват по-сигурни, отколкото са във връзките си с хората. 

Близнаци
Изключително са социални. И не само с хора, а и с животни. Обичат да им говорят, да си играят с тях и често любовта им към животинчетата е по-силна. Когато се разочароват от приятелите, се обръщат към домашните любимци. Мразят да са сами, затова да гледат животно е идеален вариант за тях - има някой до тях през цялото време.
 
Рак
Сред най-интуитивните зодиакални знаци са и дават воля на емоциите и чувствата си. Имат способността да създават дълбока и трайна връзка с хора, и с животни. Много ценят тези връзки. Сякаш разбират езика на животните - винаги знаят от какво имат нужда. А понякога си мислят, че домашните им любимци разбират самите тях по-добре от приятели и близки, дори без думи.
 
Дева
Девите са най-големите любители на животните и природата. Обожават да са сред природа, затова дори, когато излизат с приятели, ако времето позволява, почти винаги предлагат пикник, разходки в парк, походи. Домошари са и понякога могат да откажат излизане, за да останат вкъщи и да се занимават с домашния си любимец. Обожават да полагат грижи за него.

Другите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ми се струва, че говориш за две различни жени. Ти обсебена ли от тези особи!? Или си дълбоко объркана!?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... мъжа риби е човек, спрямо старата злобна и завистлива риба жена. тази не е била рак нещо те е подхлъзнала. или ти не си наясно.
3
1
 
7
 
! Отговори
Две неточности преди 5 години
Имахме колежка "Рак", която не можеше да понася каквито и да било домашни животни, и мъж "Риби" за когото може да се каже същото.За "Везните" е написано съвсем точно - обичат животинките и се грижат за тях.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпроси няма, само пропаганда,чалга,зодии.Всичко е наред,е половината избягаха,другите измряха,но сме стабилни
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата е в криза, а бойковият медиен слугинаж ни занимава със зодии и всякакви други глупости. Хванете микрофоните и камерите, и отидете да задавате въпроси бе клоуни!