4 фъншуй съвета за щастие и здраве

Приложете фъншуй в спалнята
21 авг 2018 23:00, Михаела Лазарова
9
4 фъншуй съвета за щастие и здраве
Снимка: pixabay

Древното учение фъншуй дава много съвети за това как да се грижим за здравето си, как да го подобряваме и да се чувстваме в хармония със себе си. Все пак, здравето е най-голямото богатство и трябва да го пазим с всички сили. Според фъншуй има пряка връзка между здравето и енергията в дома и работата ни. Когато тази енергия е позитивна, ние се чувстваме добре, щастливи, пълноценни и в хармония.

В този ред на мисли е важно да си отговорите как се чувствате във вашия дом, на работното си място, каква е енергията и как може да привлечете положителна енергия, за да сте и по-щастливи, и по-здрави.

Осъзнайте какво дишате

Всички знаем за вредите, които мръсният въздух нанася на здравето ни. Но дали знаете, че мръсният въздух в затворени помещения е много по-опасен, отколкото този навън? Затова е важно да се грижите за качеството на въздуха в дома и в офиса и да се стремите да го пречиствате, доколкото е възможно. Сред най-лесните и достъпни решения да подобрите чистотата на въздуха е да си вземете растение, което има свойствата да пречиства въздуха.

Използвайте светлината и цветовете

Качеството на естествената светлина, както и цветовете са съществена част от нашето здраве. Присъствието на жизнени, топли цветове в живота ви, повишават енергията и ви зареждат неимоверно. Стремете се да се обградите със свежи цветове, било чрез дрехи, аксесоари, вещи, които ви заобикалят. Възползвайте се от дневната светлина и избягвайте изкуственото осветление през деня, стига да не ви се налага.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важните неща свързани с Фън Шуй, започват още със строежа на дома. После идва с дизайна и обзавеждането (леглата се поставят в посока изток) и чак накрая се обръща внимание на използваните предмети. Действително който живее според Фън Шуй е в хармония с себе си и заобикалящата го среда. Това е така, защото идеите на Фън Шуй съвпадат с законите на вселенския разум. Но това не е за всекиго! Трябва предварително да имаш настройката, че ще живееш по по-различен начин и разбирания.