Какво означава денят, в който сте се родили

Понеделник, вторник... Как ви влияят? Вижте!
20 сеп 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
10
Какво означава денят, в който сте се родили
Снимка: pexels.com

Всеки ден се отличава от другия. Звучи банално, наистина. Но дните имат и общи черти, които колкото и да е странно, налагат своеобразен отпечатък на родените в понеделник, или да речем, в събота , което може да ни подскаже да се възползваме от своеобразието на тези дни.

ПОНЕДЕЛНИК

За този толкова нелюбим понеделник отговаря Луната, така че нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията, каквито често се наблюдават на този ден. Хората, родени в понеделник, могат да бъдат склонни към пълнеене, да са капризни и упорити, те леко се поддават на чуждо влияние, но са и отзивчиви, ласкави и извънредно чувствителни. Ако искате да завоювате разположението им, независимо дали става дума за мъж, или жена, не ги притискайте никога, правете им подаръци – тези хора обичат да похапнат вкусно и често пъти те самите готвят добре. Със секс предпочитат да се занимават у дома си или само в добре позната обстановка. В леглото "лунните" хора са ласкави и не твърде активни. Не си струва в този ден да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете този "строеж на века". През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки.

ВТОРНИК

Родените във вторник още от древността формирали гръбнака на армията, тъй като за този ден отговаря Марс. Тези хора са избухливи, обичат да командват, имат твърд характер и избират за себе си такава работа, която изисква повече активност и енергия. Те са непридвидими в постъпките си и обичат ярките впечатления. В интимните си отношения най-често предпочитат бърз, активен, твърд секс и не са особено ласкави. Като цяло, целят личното си удоволствие, а не това на партньора. Жените, които са родени във вторник, се стремят да си намерят партньор, който притежава качествата на Марс, а те самите заемат второстепенната роля във връзката. Какво предрича вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете "да воювате" с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете вторникза разбор и изясняване на отношенията - в този ден всичко трябва да се получи нелошо.

Вижте за останалите дни в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: астрологияражданедни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Снак преди 5 години
Означава, че ваще са правили се.кс 9 месеца по-рано.
6
2
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Охооо, то тва става ли само със стремеж
5
2
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
А родените у неделя са лисици, с едно иэключение де
4
2
 
6
 
! Отговори
AAA преди 5 години
не вярвам на такива глупости обаче трябва да призная . роден съм в сряда и всичко пасва хахаха ,
3
4
 
13
 
! Отговори
месара преди 5 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЪЛНИТЕ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА С ГЛУПОСТИ!!!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по-арно човек да не се е раждал
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде-хайде...Стотици хиляди години, нашите предшественици са се раждали и никой, никога не го е мислил тея работи, допреди 2-3000 години (ако хороскоп е оо-др3вен г ок, извинявам се), не е решил, да се възползва от човешката глупост.