Живот за завист: Кайли Дженър за богатството без работа

Сестрата на Ким Кардашян е най-богата от известния клан
22 сеп 2018 12:30, Екип на Tialoto.bg
4
Живот за завист: Кайли Дженър за богатството без работа
Снимка: Reuters

Кайли е най-богатият член на клана Кардашян/Дженър. Въпреки че ръководи суперуспешен бизнес, постижението ѝ бързо намери куп критици. Сп. "Forbes" оцени състоянието ѝ на 900 млн. долара, като само "скромните" 100 милиона я делят от първото място във вечната класация на най-младите милиардери в света.

Статията за Дженър и нейния бизнес обаче предизвика куп критики и коментари. И няма как да е иначе, след като тя беше обявена за милиардерка, която дължи успеха си единствено и само на собствените си усилия.

Социалните мрежи се изпълниха с коментари, които да припомнят на авторите на статията, че Кайли е всичко друго, но не и самосъздал се милиардер, пише сп. Story.
 
Да, идеята да реализира и ръководи козметичен бранд и с днешна дата той да бъде оценен на няколкостотин милиона долара, може и да е нейна.
 
Но риалити звездата не би трябвало да бъде вкарвана в една категория с таланти, които са използвали единствено знанията и уменията си в създаването на продукт и са се бъхтили в продължение на години, за да постигнат успеха, който да ги превърне не само в бизнесмени, но и в милиардери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: богатствоКайли Дженър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
12
 
! Отговори
Да преди 5 години
Всички се хвалят колко много пари са изкарали на гърба на работещите,ама малко са тези които правят нещо добро за себеподобните си с тези пари.Колкото и да имат дупката се отваря за всички.
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой некадърен мързел може и да ѝ завижда. Това, да не можеш да изпиташ удовлетворението от нещата, които си постигнал сам, е достойно за съжаление. Затова и такива "звезди" *** от наркотици насред депресии и личностни разстройства.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да си говорим, жените перат най-добре