Защо зодиите не успяват в живота? Какви са причините?

Преборете се с вътрешните си демони, за да се чувствате щастливи
22 сеп 2018 11:45, Ивета Иванова
10
Защо зодиите не успяват в живота? Какви са причините?
Снимка: Pexels

Всяка зодия трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да се чувства по-щастлива и да ѝ се случват по-хубави неща. Ето какво спира зодиите да са успешни и весели. 

Овен
Прекалено са състезателни и имат непрестанна нужда да са най-добрите. Трябва винаги да са на върха. Това да не са най-добрите в нещо, ги смазва и пречупва. Дори заради такива неща се отказват от желанията и плановете си. Трябва да знаят, че печалбата, наградите, победите не са всичко. Успехът често идва от провалите, а и в тъмни времена се разбира кой наистина държи на теб и те обича.
 
Телец
Дори да опитват да са позитивни, винаги се съмняват в другите и в успеха. Очакват най-лошото - и от хората, и от ситуациите около тях. В миналото са се опарили и от този момент нататък винаги мислят най-лошото. Не си позволяват и да са много чувствителни, което саботира връзките им. Ще ви предават, но винаги ще има и такива, които ще ви подкрепят и ценят.

Близнаци
Прекалено много им пука какво мислят другите. Суеверни са, боят се от мнението на другите и винаги мислят какво ще кажат околните. Това им пречи да са автентични, да са себе си, да се покажат каквито са. И прекалено много обмислят действията си, притесняват се как да постъпят. Никой не ги познава истински, това им пречи.

Рак
Желанието им да контролират всичко ги спира да са успешни и щастливи. Изтощително е да имат контрол над всяка ситуация, да опитат да измислят хубав завършек на всичко. Опитват да контролират и другите около тях и искат всеки да мисли като тях, да вижда нещата по същия начин, а това няма как да стане. Това им пречи да се наслаждават на живота, винаги мислят за бъдещето и поучават другите.
 
Лъв
Държат се като шефове. Обичат те да са лидери, да командват, нещата да стават по техния начин. Това понякога отблъсква дори близките им и другите се чувстват подтиснати около лъва. Другите често мислят, че лъвът не може и не иска да работи в екип или да приеме чуждо мнение. Така се провалят отношения.
 
Дева
Изключително са критични към себе си, до степен, която не помага, а вреди. Премислят всяко свое решение, стъпка, колебаят се в изборите си. Имат негативно мнение за себе си, което им пречи да действат и да покажат на какво са способни. Винаги мислят, че нещо не им достига и не са достатъчно добри. Трябва да не са толкова строги и лоши към себе си, а да поемат рискове.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Защо зодиите не успяват в живота? Какви са причините?"Дълго време не знаех(35 години+) какво е зодия и каква зодия съм. Чак когато се уредих живота и имах време за глупости, изслушах тъща ми. Значи главната причина която и да е зодия да не успява в живота е, че си губи времето в абсолютни безсмислици, като например четене на хороскопи и непоколебимата вяра в суеверия - рецепта за провал.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирогът иска да направи всичко хубаво, за да си го одобри сам. Не се страхува от провала в чуждите очи, а се страхува от провала в собствените си очи. Това е изключително самокритичен и самоироничен човек. Даже другите да харесат постиженията му, ако той не си ги хареса, за него това е провал.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дори няма да прочета статията.Само ще попитам - какво значи да "Успееш в живота"::)))
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добре мислят раците в преспектива 90% от хората живеят ден за ден. Явно са успешни отколкото не успешни ако мислят за бъдещето. И имат контрол над нещата. Обикновено на подобни хора им е отредено да дърпат каруцата сами поради наложени временни обстоятелства. Им се налага не че много им е лесно. Но такива хора никога не се оплакват. Винаги са от веселата страна на нещата.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сестра ми е рак аз съм стрелец. Ако иска ще ти помогне ще те получи, ако я помолиш учтиво. Иначе би те прескочила, без да те отрази, дори. Според зависи от хората и момента много е общо. Всеки човек е строго индивидуален. Авторката, как пише с г,, ъза си и мислиш с акъла на ч, авка.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно рака не поучава никой с нищо. Оставя хората да се оправят. Всеки знае себе си. Страшно глупава необмислено написана статия.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рак дава съвети? Дава ако му поискаш и си платиш. Безплатен обяд няма. Освен брат ти или сестра ти ако не те поканят.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давай Сашааа...разбий афроингилизката надувка довечера насред Уембли!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Муахахахахахах...това за близнаците ме разби. Моят брат е зодия близнаци и по- неебателен човек от познатите ми не познавам.Вярно изслушва хората, съобразява се с тях, но от мнението им за него и грам не се впечатлява.Един ден ми каза, когато бях се скарал с някакви познати: Брат, ти що се омърлуши, бе? Тия с които се дърлеше, ако паднеш на улицата утре ако ти прилошее, ще ти помогнат ли да станеш? Ще те закарат ли на лекар? К'во ги мислиш тия.Да ви имам жалката статия ...