Какво е да си роден на границата между две зодии (II част)

Какви сте вие, ако вашият рожден ден е на прага между две зодии?
23 сеп 2018 21:05, Теодора Драгоева
10
Какво е да си роден на границата между две зодии (II част)
Снимка: pexels.com

Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето, в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец.

От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно.

В първата част на статията разгледахме случаите на хората, които са родени в граничните дни между зодиите от Овен до Везни, а сега ще погледнем какви са обединените характеристики на личностите, родени на прага между две зодии в знаците от Везни до Овен:

Везни-Скорпион: родените между 20 и 23 октомври

Хората, родени в тази комбинация, притежават голям магнетизъм и добър късмет. Те имат физическа красота, финес и сексуална привлекателност. Често искат да се открояват и да бъдат център на внимание. Те могат да убедят всеки във всичко и то по възможно най-умния начин. Родените на границата на Везни и Скорпион са много критични към несправедливостта, те имат нужда от хармония и баланс в живота си, но понякога сами се хвърлят в крайности.

Вижте за останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Роден съм на преди 5 години
21.10 1960 - петък(пазарен ден) - при положение, че цялата сутрин е валял дъжд и е било студено. Следобеда, когато съм се родил - в 14.45(пазарно време) вече е било слънчево и топло. не вярвам на хороскопите ви и на другите ви простотии. През годините съм се срещал и с други хора родени на тази дата(едина от тях ми бе зъболекарка, а друга - все още ми е колежка във фирмата).
9
1
 
2
 
! Отговори
ндаа преди 5 години
Търсите *** и ясен живот,който и да е и лесен!?И когато някой като чичко сорос ви го предлага,вие се хвърляте с разкрачена прегръдка насреща!?Ми няма лошо,търсете го,само дето нещо не се получава,м!?Между другото,всички големи корпорации имат на щат подобни "хороскопни" служители,само дето не го афишират!И още нещо!Класика е казал:"Мисленето е болезнен процес,но е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!"Така че тренирайте мислене,полезно е!
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невероятно е как хората още вярват в хороскопи...
7
2
 
5
 
! Отговори
питате какво е преди 5 години
Не усещам нищо кой знае какво. Имам достатъчно куп други зодии, планети и домове в хороскопа си, за да мисля и за съседа. Човек може да се сбърка от толкова разнородна информация
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужасно е.... Като, да си разделен между два различни свята. Две паралелни реалности, борещи се за надмощие, над битието ти, разкъсвайки малкото здрав разум, който ти е останал ...Не базикам се. Все тая...
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четеш два пъти повече глупости за зодии.
4
2
 
6
 
! Отговори
Какво сте написали? преди 5 години
Ако СЛУЧАЙНО сте родени на 20-ти април, погледнете СЛЪНЦЕТО!!! Та *** е прав, да ви го....напише!
3
6
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ако ви е важно, идете при Хитлер и го питайте!! Иии...приятно пътуване, от мене
2
7
 
5
 
! Отговори
СтрелкиньоКозирогиня преди 5 години
Този път са налучкали важни черти от характера ми.
1
6
 
14
 
! Отговори
?! преди 5 години
Във водещите новини три статии за зодиите. Вие нормални ли сте? Махнете ги тия зодии от сайта. Такива безполезности нямат място в сайт за новини. Най-лошото е, че където и да погледне човек в тоя сайт и само шкарто, тоест зодии.