Рокът е жив! 6 зодии, които са като рок звезди

Животът на рок звезда е мечта за много млади хора
15 окт 2018 14:30, Ивета Иванова
8
Рокът е жив! 6 зодии, които са като рок звезди
Снимка: Pexels

Рок музиката е жива и съпътства всяко следващо поколение. Вечните класики са най-често от този стил. А и живота на рок звезда е мечта за много млади хора. Ето кои са зодиите, които имат най-голям шанс да станат рок звезди. 

Лъв
 
Сякаш са родени за това - арогантни, имат уникално сценично присъствие, талант, воля да се реализират и се справят с критичните ситуации. Завладяват сцената и заразяват с настроението си.
 
Стрелец
 
Обичат светлините на прожекторите. И качат ли се на сцена, ще направят всичко възможно да останат там дълго. Знаят как да доминират. Живеят като рок звезди - следват мечтите си, пътуват, забавляват се.
 
Овен
 
Решителни са, винаги побеждават и имат голяма енергия. Превземат сцената, защото винаги се справят отлично, без забележки. Понякога са натрапчиви, но вършат прекрасна работа и преценяват ходовете си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Трите топки преди 5 години
До Иван 11 Иване, Иванеее, кой къде те хване...
5
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Вич преди 5 години
Предлагам следващата статия да е на тема: "Богатсвото според вашата зодия - ето и 12-те зодии които искат да забогатеят"
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иван11"Да сте себе си" - това ми звучи като цицат на чалгаджийка - "Аз съм себе си" - каквото и да значи това.
3
0
 
7
 
! Отговори
Хари преди 5 години
До Иван11хахахаха и кво да сме в крак с модата и да слушаме чалга и Криско, дриско и тем подобни ли??? :DDDD чалгата вече умря човече, стегни се, рок-а е бесмъртен... но какво ли разбирам аз...
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то половината население било така!Съвсем изтрещяхте, писачите!
1
13
 
1
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Рокът и надявам се Метала са отживелици но има много рокери и металисти от едно време. Млад човек да не е в ду.ха на времето си а да се връща назад си е загубена работа.. Удсток беше през 1969, разберете че всичко си има край, и че сте били роби на нещо като мини-религия, защото не сте имали топки да сте себе си