Най-добрите престъпници са от тези 5 зодии!

Вижте кои зодии прескачат закона и стават кримки
17 окт 2018 15:45, Eкип на Teenproblem
12
Най-добрите престъпници са от тези 5 зодии!
Снимка: Pexels

Постоянно чуваме за различни престъпления - по новините, криминални предавания, често гледаме филми за престъпници, четем криминални романи. Но колко истински престъпници познавате? Оказва се, че зодиакалният знак влияе на това дали един човек има склонност да извърши престъпление. Ето кои са зодиите, от които най-често стават престъпници. 

Скорпион
Имат много от характеристиките на престъпниците - мистериозни са, напрегнати, фокусирани, точни. И когато някой ги предизвика или им навреди, знаят как да отмъстят и да ударят в най-слабото място. Скорпионите биха извършили престъпление, ако някой ги нарани много - за да си го върнат. Страстни са и губят реалната си представа за света, само и само да отмъстят и да усетят, че има някаква справедливост. Имат брилянтен ум, измислят много интересни неща и рядко властите ги хващат. Опасни са.
 
Овен
Овните се наслаждават, когато унижат някого и затова биха поели риска да извършат престъпление. Действат доста импулсивно, така че реално не обмислят какви ще са последствията и се впускат. Много са изненадани, когато ги хванат и трябва да си платят за това, което са направили. Вярват, че всичко ще им се размине и ще имат късмет да не ги накажат. Когато рискуват и вършат опасни за живота неща, винаги се измъкват невредими, затова мислят, че имат късмет. Но, ако кажат нещо неподходящо на полицай или карат с превишена скорост, веднага ги хващат.
 
Водолей
Винаги си мислят, че са далеч по-умни от другите. Извършват дребни престъпления и често са хакери. Самозабравят се. Всеки път, когато нещо им се размине, те си мислят, че е заради ума им и стават все по-смели и самоуверени. Индивидуалисти са, бунтари, различни и затова си мислят, че са над закона. Случва се да извършват престъпления, защото търсят справедливост и искат да си върнат на истинските престъпници.

Останалите две зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ТТ преди 5 години
Смотльовци,цедите си статии от пръстите,повечето известни престъпници в историята са зодия везни,можете да проверите.
9
0
 
4
 
! Отговори
Palni gluposti преди 5 години
Само пишете някакви измислици мн зле
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Написаното относно Водолея и Рибите е вярно.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7И Червените Гъзци!
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не ви е срам да раздавате такива квалификации за зодиите???Авторът на тези писания трябва да бъде съден за клеветене на хора от определени зодии.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възмутен съм, що за заглавие. Добри престъпници НЯМА!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпион е едни гърди пред Овен. Престъпници първо место и то и при жените.
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зодия 6 - Путин
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невероятни глупости! Вече очевидно започвате да се изчерпвате и търсите нови теми за зодиите. В най-близко време очаквам статия от типа "Кои зодии са най-добри в обуването на чорапи сутрин".
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се откъде черпите информация за всички простотии,които пишете за всяка една от зодиите,всеки ден?