Всички мъже на Хитлер: Тайната страна на фюрера, за която никой не знае!

Исторически документи и доклади твърдят, че диктаторът е хомосексуалист
17 окт 2018 22:00,
277
Всички мъже на Хитлер: Тайната страна на фюрера, за която никой не знае!
Снимка: Wikipedia

Една от най-дискутираните исторически личности, очаквано е Хитлер. Диктаторът е може би сред най-мразените фигури, които освен това стават и обект на множество изследвания на учени, които се опитват да разберат психиката и вътрешния свят на Фюрера.

Разсекретени документи на ЦРУ от 1942 година разкриват нови пикантни подробности около личността на нацисткия диктатор. Според доклад от 70 страници, съставен от антрополога Фенри Фийлд, който тогава работи за Управлението на стратегическите служби, предшественика на ЦРУ, Хитлер е бил бисексуален.

Фийлд бил натоварен със задачата да проследи всякаква информация, която може да намери за германската върхушка, в това число и за самия Адолф Хитлер. Целта на доклада била да предостави на тогавашния президент на САЩ Франклин Рузвелт възможно най-голям обем вътрешна информация за врага. Докладът, разбира се, бил достатъчно обемен и обхващал всичко от живота на Хитлер – от хранителните му навици до вкусовите му предпочитания, а това изобщо не изключвало и сексуалния му живот.

Фийлд спекулира със сексуалността на фюрера и твърди, че Хитлер имал влечение и към двата пола, пишат от "Дейли мейл". Свидетелства за содомистичните му наклонности идва от Ернст Хенфщенгъл, близък приятел на диктатора. Приближеният до фюрера твърди, че виенският хостел, където младият Хитлер живеел, бил известен с това, че често пъти бил посещаван от възрастни мъже, които търсели младежи за сексуални удоволствия. За това, обаче, няма никакви доказателства.

Витаят слухове, че Хитлер бил сексуално привлечен от своя заместник Рудолф Хесс, който обичал да се облича с женски дрехи и бил наричан с псевдонима "Госпожица Анна" или още "Черната Емма".

Според писанията на Хенри Фийлдс Хитлер водел двойнствен сексуален живот, също както и в своята политика – според мнозина фюрерът е както социалист, така и ревностен националист. В сексуално отношение диктаторът бил бисексуален.

ЛГБТИ сайтът "LGBTQ Nation", обаче, призовава докладът да се възприема с резерви. Според тях страниците са изписани със спорни и лоши психоанализи и спекулации, според които майката на фюрера обичала да бъде измъчвана от баща му.

Това, обаче, не са единствените твърдения, че Адолф Хитлер е имал сексуални влечения към мъже. През 2001 г. излиза книгата "Скритата страна на Хитлер", която предоставя доказателства за сексуалността на фюрера.

Според нея неговите наклонности обясняват и до голяма степен какъв е бил Адолф Хитлер като човек, а освен това и защо, може би, е извършил всичко, за което е известен.

Книгата е дело на историка Лотхар Махтан. Биографичният роман предоставя разкази на очевидци, станали свидетели на тайния живот на Хитлер. В книгата дори се твърде, че диктаторът заповядал няколко високопоставени нацисти да бъдат екзекутирани, за да може тайната на фюрера да остане скрита, пишат от "Гардиън".

Диктаторът дори е бил изнудван от Ернст Рьом, един от лидерите на националистите и ръководител на щурмоваците СА, който заплашил да разкрие за хомосексуалните влечения на фюрера. Според автора на книгата, впоследствие Рьом, който също е бил гей, е бил убит.

"Скритата страна на Хитлер" предоставя различни исторически документи като доказателство за солидното твърдение. През 1915 г. младият Хитлер бил кореспондент на фронта във Франция. Години по-късно, преди фюрерът да стане известен, един от неговите другари на фронта – Ханс Менд, описва сцена в своите мемоари, според която Хитлер лягал всяка вечер с "мъжката си курва" Ернст Шмит, с които били неразделни за 5 години.

Спекулира се, че заради любовната афера между двамата мъже, високопоставени военни служители не искали да повишат Хитлер в по-високо звание.

Според полицейски доклади от ранния 20 век Хитлер бил активист, който лесно успявал да привлече интереса на младежите и то не само заради политически причини. В документите има свидетелски разкази на различни момчета.

22-годишен мъж на име Джоузеф разказва, че е прекарал цяла вечер с фюрера. Друг младеж на 18 години разказва, че е бил безработен в продължение на месеци, а семейството му умирало от глад, затова се съгласил да придружава мъжа до дома му.

Друго момче на име Франц пък директно назовава името на фюрера: "Попита ме дали искам да остана с него. Каза ми, че се казва Адолф Хитлер".

Лотхар Махтан също потвърждава, че фюрерът бил привлечен от заместника си Рудолф Хес, с когото прекарват месеци в затвора в Ландсберг.

Стои въпросът защо тогава нацистите упорито преследват хомосексуалисти и изпращат стотици хиляди мъже в газовите камери на смъртта в концлагерите.

Според историкът самият Хитлер никога не потвърждава своята сексуална ориентация, а за да избяга от собствените си демони, той обрича стотици хиляди хомосексуалисти на смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен15Не са умрели заради Хитлер, а заради тия богаташи които плащат и организират войните, Анонимен15! Но тях никой не ги съди и не ги наказва! За трилиони няма закони - за кокошка - няма прошка!
114
0
 
0
 
! Отговори
фифи преди 3 години
До ЩерюНаркомани, обратни, и всякакви престъпници и откачалки са издимявали яко дим през комина на крематориума, Щерю! Но днес ти обясняват, че това не било "хуманно"...
113
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 3 години
До ЗнаещМоже наистина да е избягал в Южна Америка! Искал е да продължи борбата! Кому е нужен мъртъв "герой"?? Битките се печелят от живите герои!
112
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 3 години
До Че то иГьобелс също! Йозеф Менгеле също! Адолф Айхман също! В армията на Хитлер са служили над 150 000 евреи! Особено в наказателните роти и концлагерите!
111
2
 
2
 
! Отговори
Че то и преди 5 години
Магда Гьобелс е била еврейка!
110
2
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Явно евреите добре плащат за такива очернящи враговете им книги. Чисти лъжи! Обратните са били в концлагерите по времето на Хитлер...
109
1
 
4
 
! Отговори
Едгар Хувър преди 5 години
Адолфи ми беше доста интересен като 'обект', но за голямо съжаление не можахме да се запознаем лично...
108
5
 
16
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Ционистите юдеи треперят, че истината вече трудно може да бъде удържана и хората по целия свят ще научат кой е бил Фюрера и за какво се е борил! Затова заливат с пропаганда от директни лъжи, надявайки се, че шума от тях ще заглуши истината! Но това няма да стане! Народите по света ще разберат кой е бил великия Адолф Хитлер, както и какво са казали за него велики личности като генерал Франко, Махатма Ганди, Джон Ф. Кенеди и Хенри Форд. Бог да го благослови! Обединителя на Майка България!
107
3
 
12
 
! Отговори
Недейте да лъжете преди 5 години
Това е фейк новинаЗатова ли всички обратни ги е вкарал в концлагери Сигурни ли сте че ако беше жив щяхте да пишететакива глупости ? ! ?
106
0
 
15
 
! Отговори
?????? преди 5 години
Не знам дали е бил бисексуален и не ме интересува, но ако сега беше жив много от нещата в тоя свят нямаше да са така!
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с други думи гейпарада в сф трябва да се забрани ... виж до какво е довел навремето
104
1
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Заглавието на филмът е...?
103
11
 
3
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Наскоро пак даваха филм за А.Х.документален по герм.тв..най новото беше че...един негов другар от детството му твърдял че като 10 годишни си играли с козите...и Ади искал някой да отвори с тояга и държи отворена муцуната на един Козел и Той да му пи.кае. в устата.обаче козела успял да си я затвори и.. прех.апал на Ади пи.шка.та.и като имал рана и му се възпалил и изкривил и Затова не е имал истински се.кс.живот като възрастен!после този другар бил убит!но го е твърдял до последно!
102
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости
101
3
 
20
 
! Отговори
поручик Дуб преди 5 години
Какви са тези глупости за Рудолф Хес, бе!?Невероятен патриот,казвали му "железния Руди",има нормално семейство!Известен е с изказването си "Ако е нужно да жертвам себе си и семейството си за Германия,ще го направя!"
100
4
 
22
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Това е поредната пропаганда за Фюрера, като това, че бил избягал (Ауу, че страхливец) в края на войната за да си спаси задникa в Южна Америка, че имал много лош стомах и пускал газове, и че бил избил 6,000,000 (шест милиоооона) евреи, които мигновено изпепелил! Пропаганда, пропаганда, пропаганда.
99
3
 
16
 
! Отговори
х преди 5 години
Усраха му името последните години, ама ония години , никой не е имал смелост да го назове по име.....
98
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бла, бла, бла, дали не е бил и вампир!
97
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троцки е бил бисексуален. След като Ленин го зарязава със сифилис, Троцки го лепва на Фрида Кало в Мексико. Ленин и Зиновиев обаче са били лудо влюбени.
96
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те скоро сигурно и Левски и Ботев ще се опитат да ги изкарат гейове.В нашата история имаме един доказан държавник гей и той донася най-много загуби на България-Фердинанд,дядо му на Симеон