Седмичен любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Новолунието в Скорпион ще ни помогне да постигнем напредък
1
Седмичен любовен хороскоп за 5 – 11 ноември
Снимка: Istock

Новолунието в Скорпион ще ни помогне да постигнем напредък в най-интимните си отношения с партньора. Също така, Юпитер се премества в знака на Стрелец, носейки голяма доза космически късмет за всички зодии. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Обвързаните Овни могат да очакват страст в първите дни на ноември. Много е вероятно любимият човек да сподели новина, свързана с финанси и да решите да направите някаква инвестиция. От друга страна, Венера все още е ретроградна във вашия партньорски сектор, но ще бъде в прекрасен ъгъл към вашия владетел Марс. Определено няма да ви бъде скучно в спалнята. Ако сте необвързани, възможно е да почувствате привличане към ваш приятел.

Телец

Ново начало във взаимоотношенията с партньора очаква Телците. Готови сте да отворите нова страница и да започнете нещо ново заедно, което да направи връзката ви още по-вълнуваща. Дайте свобода на фантазиите си и не спирайте да се изненадвате.

Близнаци

Ноември ще бъде вълнуващ в любовен аспект за Близнаци, които ще започнат още тази седмица да усещат тези положителни вибрации. Юпитер, планетата на късмета, ще се премести във вашия партньорски сектор за първи път от 12 години. Ако се запознаете с някого и нещата се развиват добре, възможно е това да се окаже вашата сериозна половинка. Положителни вибрации ще усетят и обвързаните представители на зодията, но необвързаните определено ще усетят промяната.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари