7 зодии, които чакат с нетърпение коледните празници

За кои това е най-прекрасното време от годината?
14 ное 2018 18:15, Ивета Иванова
3
7 зодии, които чакат с нетърпение коледните празници
Снимка: Pexels

Още от ноември магазините започват да се пълнят с коледна украса и с предложения за подаръци за предстоящите празници. Кафенетата и ресторантите също вече са украсени с гирлянди и лампички, коледните песни звучат на много места около нас, започват да се излъчват и празнични филми. Ето кои са зодиите, които се радват много на тази атмосфера и нямат търпение да посрещнат празниците със семейството си. 

Телец
 
Телците започват да се подготвят за зимата и празниците още от септември-октомври. В началото на есента търсят по-дебелите си дрехи, празничните пуловери и шапки. Постепенно започват да залагат и на празничните ястия, купуват от рано шоколадов Дядо Коледа, снежен човек, камбанки, коледни курабии, пият горещ шоколад и кафе в коледни чаши. Когато стане декември, са щастливи от всичко - и от партитата, и от вечерята, споделена с роднините. Дори от излежаването пред телевизора, хапването на пуканки и гледането на коледни филми. Обичат да приготвят празничните ястия и да прекарват време с близките.
 
Рак
 
Тези знаци най-много се радват, че ще прекарат много време със семейството си и приятелите по празниците. Те са близки с роднините си и не издържат много време без тях, но знаят, че по празниците настроението е по-приповдигнато, има много общи ритуали и вълнуващи преживявания. Наваксват с новините около семейството, а и винаги най-хубавите им спомени са от Коледа, затова нямат търпение да направят нови. Започват да мислят какви подаръци ще купят и как ще прекарат края на декември, веднага след Хелоуин.
 
Лъв
 
Лъвовете се вълнуват за Коледа, защото знаят колко много незабравими купони им предстоят и на колко партита са поканени. Това е времето, в което могат да се хвалят със себе си, да покажат стилните си тоалети и прически, да грабнат вниманието. Ходят на всички коледни банкети, партита с приятели, събирания с роднините, не се изморяват. Обичат празниците, защото тогава получават много подаръци, а и те самите обожават да избират неща за близките си. Спят до късно, когато могат, но в коледното утро стават рано и веднага разглеждат какво има под елхата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
В какво вярвате преди 5 години
Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, 11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите ...
2
6
 
3
 
! Отговори
не е вярно преди 5 години
аз съм рак и само чакам с нетърпение да мине тъпата коледа
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С моята зодия, която не е посочена, стават 8 зодиите, които чакат с нетърпение коледните празници.