"Зубърите" при зодиите. Кои са като читанки?

Някои винаги се стремят да получават най-добрите резултати
12 дек 2018 18:16, Ивета Иванова
1
"Зубърите" при зодиите. Кои са като читанки?
Снимка: Pexels

Някои хора в училище и университета винаги се стремят да получават най-добрите резултати, стресират се за тестове и изпити, плашат се от преподаватели, но пък са  най-добре информираните и интелигентните сред своите връстници. Ето и кои са трите най-ученолюбиви зодии. 

Овен
 
Искат да са първи във всичко, това включва и ученето. Обичат състезанията, надпреварата и за тях е важно да постигат най-добрите възможни резултати. Шегаджии са и имат чувство за хумор, но могат да ви научат много, дори чрез майтапите си. Информират се за случващото се около тях и обичат да научават нова информация. От малки са любопитни.
 
Близнаци
 
Не ги интересува мнението на другите, Близнаците просто искат да знаят повече от необходимото и да разбират от много неща. Деловото, официално облекло им отива и често стават шефове. Изключително комуникативни и социални са, и ако им позволите, ще ви научат на много трикове и ще ви дадат отговорите на много загадки. Предпочитат практическите предмети и могат с часове да се занимават с разглобяване на радио от 40-те години, например - няма да им стане скучно. Опитват да се учат от всичко около тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сестра- ми, от, знаменосец...Стана, робиня...