Комплиментите, от които всеки мъж се нуждае

Искаме да чуваме мили думи, да получаваме малки изненади
16 дек 2018 16:30, Михаела Лазарова
21
Комплиментите, от които всеки мъж се нуждае
Снимка: istock

Кога бе последният път, в който партньорът ви направи комплимент? За външния вид, хубавото сутрешно кафе, за това колко изпълвате живота му? Една връзка се гради на редица опорни точки, а една от най-важните са комплиментите.

Искаме да чуваме мили думи, да получаваме малки изненади, но това няма как да стане, ако не дадем същото на партньора си. Кога бе последния път, в който му направихте комплимент?

Вижте няколко силни думи, които всеки мъж би се зарадвал да чуе.

Думи, които показват, че вярвате в него

Едно от най-силните неща, които карат един мъж да се чувства повече от добре, е когато партньорката му го подкрепя и вярва в него. За да покажете своята подкрепа към любимия, не пропускайте да му кажете:

"Вярвам в теб."

"Каквото и да си намислил, знам, че ще успееш да го постигнеш."

"Разбира се, хората искат да работят с теб, защото се доверяват на твоите способности."

"Ти си талантлив, трудолюбив и всички го знаят, толкова съм горда с теб."

"Вече си постигнал толкова много в живота си. Сигурна съм, че ще продължиш да правиш много по-велики неща."

"Мисля, че притежаваш качества, които не се срещат в много други мъже."

Комплименти за външния вид

Макар че дамите по-често получават комплименти за външния си вид, господата също имат нужда да получат положителна оценка за визията си. Колкото и да ви се струва странно, представителите на силния пол се чувстват по-несигурни във външния си вид, в сравнение с дамите. Ето някои примери за комплименти, които ще докоснат сърцето на любимия мъж.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Михаела ,повтаряш се.Едно и също с различни думи в различни статии.Отговорих ти преди ще отговоря и сега ,но по кратко.Жени не се лъжете по тази статия.Ако мъжът е достатъчно умен и талантлив не му трябват хвалби.Умните мъже ще разберат кога сте искрени и кога се бъзикате с тях.Не си правете експерименти да не предизвикате обратен ефект.Спри да пълниш главите на хората с глупости.Ако ти правиш това което пишеш,явно нямаш много опит с мъжете или просто попадаш само на празноглави.
13
0
 
3
 
! Отговори
Мона преди 5 години
Ох, като почнат да ги превеждат тези статии от английски... Нещо за по-подходящи комплименти за нормални мъже и жени в България няма ли да напишете?!
12
1
 
1
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Пак дивотиии...Тия думи зависи кой ти ги казва и колко му вярваш и го обичаш.... а иначе кух лаф.А и жените, които аз харесвам не четат по сайтове кво да ми кажат и 9-те признака, че го обичаш и 8 1/2 признака, че ти изневерява.
11
1
 
1
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
а пък аз си разпечатах тези съвети и ги подадох на жената с думите:-ето! вземи, прочети ги и ги научи на изуст за да ми ги казваш!тя ги прочете, погледна ме и ми направи следния, наистина чудесен комплимент:-знаеш ли? ти винаги си бил безразсъдно смел... видях я да става от стола...повече не чух и не видях нищо, защото краката ми ме изпреварваха надолу по стълбите...
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Написаните фрази не са комплименти. Комплиментите са добри думи по конкретен повод.
9
1
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Ами смени си пола и си намери мъж , който да ти осигури всичко.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
може да стигне доста далеч в опитите си да й направи кефа или да й осигури добър живот.-----------Ама, защо пък трябва да осигурявам на някаква п.ча нещо? Или да й правя кефа? Що тя не прави моя или тя да ми осигури нещо. Ай, сектир. Да ходи при който си ще и другия да й става финансов, емоционален и какъвто си ще там роб. В отношенията с жените само взаимна реципрочностна действията и нищо друго. Иначе, нямаш нужда от постоянна жена до теб. За другата работа жени колкото искаш....
7
2
 
6
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Хаха комплименти за мъж? Повечето жени рано или късно почват с по-лесното - набиване на вина, комплекси, психическо мачкане, "проблема е в теб". Рядката цигуларка която не я мързи, която се отнася с мъж (с който си подхождат взаимно иначе е трудничко) с грация, и уважение обикновенно мъжа е мотивиран и може да стигне доста далеч в опитите си да й направи кефа или да й осигури добър живот. На този етап от културен разпад това звучи като измислица и аз се чудя като го пиша но е така
6
0
 
4
 
! Отговори
Конплименте преди 5 години
Най-големият комплимент е ... ако успее да вдигне по-високи децибели от алармата на колата на комшията.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
когато каже "Никога не съм се чувствала по-безопасно" бягайте далече, опасността ще дойде от нея. най-добре е нищо да не казва, така поне ще прикрие хамелеона в себе си за по-дълго.
4
6
 
25
 
! Отговори
Цуци преди 5 години
Най-често българката "повдига" самочувствието на мъжът си с думите мухъл, ***, ***, глей къв си смота и много др....
3
2
 
36
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Повече по темата прочетете на сайта "Аз Овцата.бг".
2
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете са по склонни да получават комплименти, отколкото да правят. Суетни и надменни са с високо его и самочувствие.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анунимен преди 5 години
Всичкото коментари - туш