Обичам най-много... себе си: Зодиите, които се глезят

Вижте кои знаци не пропускат да се зарадват сами
17 дек 2018 17:15, Ивета Иванова
5
Обичам най-много... себе си: Зодиите, които се глезят
Снимка: Pixabay

Грижата за себе си стои на първо място за няколко зодии. Те си дават всичко, което мислят, че заслужават, награждават се след тежък ден, обичат другите да ги глезят, да им правят изненади и подаръци. Ето кои са те. 

Телец
 
Когато той реши, че има нужда от почивка, от масаж, от СПА, от каране на ски, от десерт в любимия си ресторант, ще го направи, без колебания. Някои хора само ще си помечтаят за почивка, басейн или ходене на пътешествие, и после ще продължат с работата си и ежедневните си задължения, но Телецът ще действа. Знае, че само веднъж се живее и че заслужава да се поглези. Много цени хората, които му помагат и които се грижат за него. 
 
Лъв
 
Лъвът наистина мисли себе си за кралска особа и обожава да бъде глезен. Иска близките му постоянно да му правят изненади, да му организират почивки, да го водят на интересни места и ресторанти. И да го снимат, докато прави всички тези неща, за да има приятни спомени. Лъвовете искат и другите да им правят много комплименти и да посочват силните им страни. Тези знаци винаги глезят себе си с шопниг терапия и козметични процедури, купуват си много дрехи, аксесоари и козметика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
32
 
! Отговори
не съм зодия преди 5 години
някои не обичат себе си,като видят какви са в себе си,замитаме за себе си на другите им лепваме ,,прилагателни,,
4
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с жена лъв по добре да не се обвързваш, големи егоистки, но пък само за секс стават нищо не отказват ... докато не ти станае законна жена, затова за еднократна употреба само
3
4
 
43
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ама как така,че едно нещо не успя да уцелиш.Лъв съм и мразя да ходя по магазините.Добре че е жената да ме мъкне с нея по магазините и то зорлен.Не обичам подаръците,повечето от тях са ненужни.Не искам да съм в очите и устата на хората.Гледам да се скатавам да не се набивам на очи и да не ме занимават с глупости и така нататък.Нищо общо с това което пише.
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фирмата е ауто Радо това става на центъра на Ловеч
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважаеми инструктор Радев благодарим за прекрасното спиране до лятното кино и за прекрасното обучение на средата на улицата честно казано жалък и евтин човек сте дано оня да ви потърси сметка уважаеми инструктор Радослав Радев