Глупавите въпроси... 6 неща, които отблъскват мъжете

Командване, манипулиране, създаване на безпорядък...
11 яну 2019 10:30, Михаела Лазарова
12
Глупавите въпроси... 6 неща, които отблъскват мъжете
Снимка: istock

Командване, манипулиране, създаване на безпорядък в банята, липса на самочувствие... Това са само част от женските привички, които дразнят и отблъскват мъжете от нас. Под влияние на емоции, често забравяме как да се държим, а след това не разбираме причината за оттеглянето на мъжете. Кои други привички е добре да елиминирате, за да не отдалечите любовта?

Нахлуване в личното пространство

Най-често това се случва на връзката и съвместния живот. Тъй като дамите са по-социални от господата, те не спират да търсят близост с любимия, защото така се чувстват по-комфортно. Но при мъжете има така наречената висока териториалност или казано накратко – те се нуждаят от лично пространство, което понякога е неразбираемо за половинките им. Така господата се чувстват уверени и спокойни.

Държите се като дете

Жените са по-разговорливи от мъжете, обичат да споделят, детайлни са в разказите си. Всичко това се случва с голям поток от емоции, които достигат до партньорите им. От друга страна, мъжете обикновено са логично, а не емоционално мислещи същества и някои видове емоции може да ги отблъснат.

Кои? Не става въпрос да не споделяте хубавите и лошите си моменти, напротив. Мъжете не харесват, когато се лигавите и държите като дете. Кискане, избухлив смях, истерии... всичко това ги отблъсква.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
дядо ставри преди 5 години
До Анонимен 5Мъжете си мием ръцете преди да влезем в тоалетната, а не след като сме си свършили работата. Аз лично не бих си пипал онази работа с мръсни ръце и не виждам причина да си мия ръцете след като съм бутал най-чистата част от тялото ми!
7
6
 
8
 
! Отговори
BG преди 5 години
.. Тази рокля как ми стои? или "Какво ще кажеш за новата ми прическа?"Крайно време е жените да рзберат, че това за нас е АБСОЛЮТНО без значение. И наистина поражда досада.
6
2
 
15
 
! Отговори
Лицемерно е преди 5 години
Що за *** статии са се навъдили напоследък : едни такива поучително-нравствено назидателни как една жена трябва да се държи, за да се харесва на мъжа ?! Напротив, човек трябва да е такъв, какъвто е и който го харесва, ще си го хареса и така, с нефостатъците му. И колко дълго можеш да се правиш на някой друг, най- късно до след сватбата, после си показват рогите и двете страни. Какво му е хубавото на това ?Аз пък се приемам такава, каквато съм и не бих изневерила на себе си заради никой.
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се дразня ако не си мият ръцете, след като са били в клозета.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен ме дразни, че търсят винаги някакъв дълбок смисъл или изкривяват чрез изречени от тях догатки нещо съвсем просто което е направил мъжът. А то е нещото каквото е направил, без нищо повече. Примерно ако сляза да си купя бира от деноношния а не от магазина до нас, ще означава, че харесвам продавачката....
3
2
 
19
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Тази статия, макар и непълна, е 100% вярна!
2
22
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
От една страна обичате да ви обгрижваме, а от друга се дразните от проявите на обич. Няма угодия! Ако спрем да се интересуваме от вас, следват цупения и терзания, че сме се отдръпнали.
1
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
И един от недостатъците на жената постоянно да те следи какво си обул какво си облякъл,ама защо това а не това която тя иска,кеде отиваш кеде си ходил.И особено към децата няма значение,че вече са големи и пълнолетни следене какво са хапвали икога,какво са олекли и защо това с кой са били защо са закъснели и куп излишни въпроси наставления какво да правят.