Мотиваторът Тонкин с поредното издание на "Несеминарът"

Не знам всички отговори, призна той пред Bulgaria ON AIR
21 яну 2019 13:23, Анисия Иванова
5
Мотиваторът Тонкин с поредното издание на "Несеминарът"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мотиваторът Юли Тонкин ще проведе поредното издание на "Несеминарът" в НДК в края на януари - събитие за личностно развитие у нас.

Целта на събитието е да бъдат научени и затвърдени три основни неща в живота - здраве, комуникация, богатство.

В студиото на "България сутрин" Тонкин подчерта значението на заглавието на своята книга "проДАВАЙ" и посочи, че продаването е свързано с даването.

"Първата стъпка е да вярваш в себе си. Не трябва да се подценяваме. Трябва да живеем изключително смело. Най-лошото нещо е да се опитваме да направим добро първо впечатление. Най-доброто нещо е да бъдем себе си", каза още мотиваторът.

Тонкин даде и няколко съвета за хората, на които им се налага да говорят пред публика.

"Никога не се подготвяй какво ще кажеш, защото след това отиваш и го казваш заучено. Загрей тялото си. Първото нещо е да си уверен, хората го усещат", разясни той пред Bulgaria ON AIR.

"Не знам всички отговори. Може би много съм си чупил главата и затова се случват нещата. Моята мисия е да предам опита", завърши Юли Тонкин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
13
 
! Отговори
Чичо Евлампи преди 5 години
Ей маахайте го тия Коучове от пресата бе. В америка тези са обявени за мошенници и измамници още през 70-те година на миналият век. Тук само балами, че и ги рекламирате. Ваща мама продажна днес . бг
2
0
 
16
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Чудя се как има балами да му се връзват на тоя шарлатанин. Нали ако беше големия успял бизнесмен щеше да се чекне по Монако и Малдиви.
1
0
 
15
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Ква е тая платена боза пак от вас бе?