Силата на приятелството: Суифт помогнала на Селена

Певицата била до приятелката в здравословните проблеми
Обновена: 21 яну 2019 17:35 | 21 яну 2019 17:15, Ивета Иванова
15
Силата на приятелството: Суифт помогнала на Селена
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт е оказала положително въздействие за възстановяването на Селена Гомес. Тейлър е подкрепяла приятелката си през цялото време, когато Гомес е била в клиника и след като е била изписана. 

"Селена и Тейлър поддържат връзка откакто Селена излезе от клиниката и са много близки. Тейлър се свърза с нея няколко пъти и показа любовта и подкрепата си. Въпреки че и двете са много заети, те редовно комуникират и Селена смята Суифт за една от най-близките си приятелки.
 
Тя разчита на Тейлър. За тях винаги е забавно да се видят и да си направят женска вечер", обяснили са източници на "Е!News".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпоица "журналистката" да си беше направила труда да напише малко повече информация за това от какво страда Селена Гомес. Целият текст е бла бла бла.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селена никога, ама никога не е била в клиника за алкохолици. Тя има лупус и се наложи да й присадят бъбрек, даден от нейна приятелка актриса. Който може да се похвали с такъв приятел да вдигне ръка. Ама простотията и празната завист нямат почивен ден.За всички *** които много разбират от човешки качества и все " знаемЕ ги тия" - пожелавам поне малко да се доближат до таланта на това сладко момиче което се справя достойно с предизвикателствата в живота си. И не защото ми лесно е има пари
6
5
 
4
 
! Отговори
zapoznat преди 5 години
Дрън-дрън, докато Селена беше в клиника за алкохолици, Тейлър я избягваше всячески да не си развали имиджа покрай това пиянде и наркоманка. Сега решиха да се изкарат първи приятелки. 100 % PR.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суифт е избрала грозната и болна Гомес за да блести до нея, а Гомес е избрала Суифт за да са се докопа до корицата на някое списание. И двете се използват взаимно заради лични интереси, няма тука приятелство
4
1
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Това Селена е пицария във Варна, ама това другото Слифт не го знам къде е. Ама евала как си помагат заведенията от различни градове. Само се чудя тия две кози на снимката какви са!?
3
1
 
3
 
! Отговори
незапознат преди 5 години
какво ѝ е на Селена? От какво се възстановява?
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1, 2, напразна и неуместна ирония. Подкрепата и помощта за приятел в труден за него момент е рядко срещана положителна черта на характера. Особено сред звездите.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уаауууу, колко интересно! Ще се бори за новина на месеца.