В името на красотата: Виктория Бекъм с крем от... кръв

Дизайнерката платила солидно за изработката му – 1,200 паунда
21 яну 2019 22:40, Ивета Иванова
16
В името на красотата: Виктория Бекъм с крем от... кръв
Снимка: Reuters

Виктория Бекъм използва крем за лице, направен от собствената ѝ кръв. Той е направен от д-р Барбара Стърм и за него жената на Дейвид Бекъм е платила 1,200 паунда.

Вики е била на преглед в болницата на д-р Стърм в Дюселдорф, Германия. 

Звездата показа продуктът в Instagram Stories и написа: "Д-р Стърм ми взе кръв и създаде лечебни вещества, направени от моите собствени клетки, което действа противовъзпалително и регенериращо. Тази седмица ще го изпробвам и сутрин, и нощем".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: звездиВиктория Бекъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то и за Ротшилд се знае че пие кръв от малки бебета. Носят му я прясна от места с войни конфликти той за това казва че се чуства подмладен и когато му прелеят бебешка кръв!
12
0
 
3
 
! Отговори
Touchandgo преди 5 години
Не е откритие тип топлата вода. Още преди години моите ветеринари лекуваха очите на куче ми посредством плазма извлечена от собствената му кръв и даде невероятен резултата, като преди това различни типове лечение не помагаха.
11
0
 
2
 
! Отговори
Резултатът преди 5 години
може да се дължи на две причини. Или на прилагането вещества от собствената кръв или на източването на собствената кръв. Не случайно се счита, че причина за дълголетието и хубавата кожа при жените се дължи на естрогена, който пък е причина за месечното кръвотечение. На г-жа Бекъм може би вече кръвотечението и спряло . Тоест хванала я е критическата.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години, когато една от приятелките на леля ми е била студентка по медицина, един от преподавателите обяснявал, че човешката семенна течност действа много добре на кожата и съветвал такова нещо да се смесва с крема за лице. Някои момичета направили този експеримент, но след няколко дена кремовете им за лице мухлясали.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С кръв , без кръв - не е красива, никога не е била, а вече не и млада.Изглежда поддържана, съвременна жена, с успешна кариера и хубаво семейство, това би трябвало да е достатъчно, човек трябва да знае кога да спре да иска от живота!
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така става, когато напълно изтрещиш.
7
0
 
25
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Като гледам досегашните методи не й помагат особено... времето е безмилостно към младостта - или се приемаш какъвто ставаш с годините, или се разоряваш и отлагаш процеса с 4-5 години и се гръмваш. Жалко за вманиачените по темата
6
1
 
9
 
! Отговори
новата Ержебет ли е? преди 5 години
А като не подейства собствената й кръв да не вземе да убива момичета като онази луда унгарска графиня,която пълнеше ваната си с кръв от девици, Ержебет Батори?Тя не е плод на художествена измислица,ако някой е гледал филма,, Графинята" и си го е помислил. Истинска е била. След като избива слугини,селянки,но не се подмладява достатъчно мажейки се с кръвта им,започва да убива и благороднички. Зазидана е жива. Та да не вземе и Викито по същия път да тръгне...
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая от депресия скоро май ще се маже със собствената си кръвчица, но на кой му пука за такива хехе
4
1
 
12
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Не е "в името на красотата", а поредния сатанински, луцифериански ритуал. И тя и Дейвид Бекъм са масони и правят ритуали, както и нон-стоп носят червен конец на китката.
3
0
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КРЪВТА МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ ДА СЕ МАЖЕ КАТО МАСКА ЗА ПОДХРАНВАНЕ И СТЯГАНЕ НО ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМИЕ!КРЪВТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ МАЖЕ КАТО КРЕМ ,ЗАЩОТО ИМА ИЗСУШАВАЩ ЕФЕКТ И САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА УПОТРЕБА КОЖАТА ЩЕ СТАНЕ НА БРЪЧКИ!МИСЛЯ , ЧЕ АКО КОЖАТА СЕ ТРЕТИРА С НЯКАКВО МНОГО МАСЛЕНО МЛЯКО ТОВА БИ БИЛО МНОГО ДОБРЕ ЗА НЕЯ!!!КЛЕОПАТРА НЕ Е БИЛА ГЛУПАВА АКО СТАВАШЕ ДА СЕ КЪПЕ В КРЪВ ДА ГО Е НАПРАВИЛА НО ТЯ Е ИЗБРАЛА МЛЯКОТО!
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето със собствена урина са си изплаквали косата, за да станела по-мека и пухкава. Не знам дали днес някои практикуват това.За ескимосите пък се знае, че по принцип използват урината си, за да си мият косите. Става въпрос за традиционната им култура. В наше време е възможно вече да са се модернизирали и да ползват шампоан.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От урина не става ли?