Зодиите през 2019: Какво ги чака в приятелството?

Знаците и какво ще се случи с отношенията им? Вижте!
21 яну 2019 15:00, Ивета Иванова
1
Зодиите през 2019: Какво ги чака в приятелството?
Снимка: Pexels

Вече разкрихме какво очаква зодиите в любовния живот, кои от тях ще срещнат своята сродна душа и кои ще имат късмет основно в ученето и кариерата.

Сега е време да разбрете какво ще се случи с приятелските отношения през 2019 г.
 
Овен
 
Повечето им приятелства ще бъдат по-скоро с цел забавление - играене на игри, пътуване, ходене по клубове. Ще бъде весело и забавно, но ще има и няколко конфликта. Някои отношения ще бъдат поставени под съмнение, Овните ще разберат кои хора са фалшиви и кои са истинските им приятели. Може да се сприятелят с чужденци или да започнат да чатят с някого от другия край на света, за да компенсират загубата на стар приятел.
 
Телец
 
Телците са изключително лоялни и верни приятели. Може да се разчита на тях, търсят стабилно и продължително приятелство. Те все още са близки с приятели от детството и това ще продължи и през 2019 г. Дори може отново да срещнат хора от миналото, с които са били само познати и сега да създадат приятелство с тях. Хората около тях ще им докажат колко ги ценят и Телците ще осъзнаят какви късметлии са, че имат стари приятели!
 
Близнаци
 
Сред най-социалните зодиакални знаци са, имат много познати и приятели, създават много връзки. Ще продължават да се запознават с нови хора, ще бъдат много атрактивни и чаровни през годината. Съветът на звездите е все пак да пресеят някои връзки и да не допускат случайни хора в живота си. Качеството е по-важно от количеството, около Близнаците може да има клюкари.
 
Рак
 
Тези зодии се грижат много за приятелите си, защитават ги, пазят ги, подкрепят ги. Предпочитат здравите връзки, да могат да изразяват емоциите си пред приятелите, а не само да пият заедно. Тази година обаче лесно ще се раняват от думите на приятели и може да се обидят на близки. Някои приятели ще реагират със смях на чувствата им и терзанията им, което ще подразни Раците. През април и октомври обаче ги очакват весели събирания.
 
Лъв
 
Лъвовете търсят хора, които са като самите тях - шарени, забавни, такива, които обичат да излизат, душата на компанията са, звездата на вечерта. През 2019 г. Лъвовете ще станат още по-популярни в социалните среди, а приятелите им ще ги обожават още повече. Тези знаци ще бъдат засипвани с комплименти и винаги ще са звездите на партитата. През август ще си изкарат невероятно на почивка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Да се прогнозира поведението на една личност в зависимост от зодията, в която е роден/а е меко казано ***, а всъщност си е и доста арогантно. Дори и по комунистически нихилистично. Убива индивидуалността.