Любопитно за годината на Жълтата Земна Свиня: Глиган (Свиня)

Каква ще бъде 2019?
17 фев 2019 18:05, Криси Табачка
5
Любопитно за годината на Жълтата Земна Свиня: Глиган (Свиня)
Снимка: pexels.com

 Чувствителност, грижовност, предпочитание към удобствата, това са част от характерните черти на хората, родени в годината на Свинята. Те са уравновесени и отзивчиви. Умеят да създават полезни връзки и да ги поддържат. Отрицателните им черти са черногледството, склонността към самосъжаление и липса на самочувствие. Преувеличават затрудненията, представят си най-лошия възможен резултат и могат с часове да драматизират на тази тема.

Типичните представители на този знак често изпадат в меланхолия и апатия, от които не са в състояние да ги извадят никакви увещания и успокоителни думи. Успокояват се само ако са сигурни, че са се справили с поредния вселенски (според тях) проблем. Мисълта за постижение е в състояние трайно да ги окуражи.

В никакъв случай не може да се твърди, че хората родени в годината на Глигана са слабохарактерни. Напротив, могат да направят много, за да отстоят принципите и да защитят ценностната си система. Положителните им черти, комбинирани с настоятелност им позволяват да си осигурят стабилно материално състояние, което могат и да споделят, но само с най-близките си, с подбран кръг предпочитани от тях личности.

Хората-Глигани са много трудолюбиви и в своята година ще постигнат очакваните успехи във всички практикувани от тях сфери на живот. Най-плодоносни ще са дейностите, свързани с дома, семейството и избора на подходящо място за живот.

В началото на годината хората-Глигани няма да са много ентусиазирани и ще действат с неравномерно темпо, на пикове и спадове. Ще им е нужно известно време, за да си изработят подходящ ритъм и да свикнат да се придържат към него. Едно от важните условия за напредък е да следват правилен режим на работа и почивка, при което почивката да е активна, свързана с разширяване на кръгозора и повишаване на интелектуалното ниво.

Професионалният напредък и материалното обогатяване ще са следствие от последователна и качествена работа. По-особеното през тази година е, че хората-Глигани ще получават заплащането за труда си почти едновременно със завършване на поетите ангажименти, че те ще определят цената за труда си и тя ще е значително по-висока.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
плъх преди 5 години
За Плъха утре ли ще пишете?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените свинe ще погубят държавата, вие за някаква жълта пишете. Не ви ли е срам?!
1
2
 
4
 
! Отговори
Ко4ина преди 5 години
Е тая дама купа що сте я сложили, сигурно прасенца обичат да играят покер или белот. Да бяхте сложили една пържола с гарнитура.