3 зодии, които са майстори на лъжата

Вижте кои са те
21 фев 2019 22:33, Ивета Иванова
11
3 зодии, които са майстори на лъжата
Снимка: Pexels

 Като чуем думата "патологичен" обикновено я свързваме с едно нещо - лъжец. Но какво всъщност означава патологичен лъжец? Такъв, който лъже постоянно, по навик, който е убеден в своята правота, който е обсебен от лъжата, дори понякога да звучи нелогично, който има някаква страст към изричането на неверни неща. Има някои зодии, които ги бива в лъжите и постоянно си служат с тях. Толкова се убедителни, че трудно могат да бъдат разкрити. Ето и кои са те.

Дева
Те са безсърдечни, що се отнася до лъжите. За тях няма никакво значение, че лъжат. Да лъжат означава да оцеляват. Не изпитват вина. Постоянно заблуждават другите, мамят ги, за да получат изгода или съчувствие, дори не се трогват като лъжат приятели - това им е в природата. Умеят да лъжат, дори когато са лице в лице с вас.
 
Телец
Телците не лъжат нарочно и не искат да наранят или предадат някого. Почти винаги лъжат от страх. Когато се притесняват, че нещо може да се обърка, предпочитат да изрекат лъжа. Искат да избегнат споровете и конфликтите, дори когато самите те са виновни, в такива моменти също мамят. Правят го, за да се защитят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
3
 
! Отговори
бай Х преди 5 години
това за девата не е вярно
6
4
 
8
 
! Отговори
До СС преди 5 години
Сигурно имаш личен опит с някой лъжец "Везни".Моите наблюдения са по-други. "Везните" са патологични егоисти, това е най-лошата им черта. Когато много държат на някого е възможно донякъде да отчитат и неговите интереси и потребности, но само донякъде. По отношение на всички останали действат така, като че ли си имат работа с неодушевени предмети, а не с хора.Затова съветвам всеки, който има роднини, приятели или колеги "Везни", да не допуска да се окаже зависим от тях дори и за дребни неща.
5
6
 
9
 
! Отговори
CC преди 5 години
По-големи лъжци от Везните няма. Гледат те в очите и те лъжат, на всичко отгоре правейки се на приятели. Това са хора, на които не може да се разчита за нищо.
4
7
 
5
 
! Отговори
Абсолютно преди 5 години
вярно и точно за Девите!
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За телеца изобщо не съм съгласен. Не че има значение :) Че всички хора лъжат, е ясно. Ако не за друго, то поне за дреболии. Примерно - как си? Добре съм... Но точно телците не са дори в десетката на лъжещите.
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очакваше Скорпион да прочетеш но ние сме толкова велики лъжци че даже не са ни писали в статията. Най-якото е че Скорпиона не понася лъжците и е супер добър в хващането на лъжа по природа, но може да е лъжец в същото време което поставя простосмъртните в невероятното положение където те трябва да са до болка честни а той си дава свобода да лъже. Както обикновенно простосмъртието няма шанс срещу великия Скорпион. Също великия Скоприон е дал нещо на приятелката ви в миналото което вие не можете
1
4
 
10
 
! Отговори
Телецът еПо-двуличен преди 5 години
от Девата. Ще те подхлъзне без да му мигне окото, само и само да не си причини и най-малкото неудобство, без да го е грижа, че за теб последиците могат да бъдат много тежки.Водолеят лъже за лична изгода. Винаги е преценил предварително какво точно иска да спечели с поредната си лъжа. Телецът лъже, за да не си причини дори и най-малкото напрежение или неудобство, а Водолеят цели да се облагодетелства по начини, които могат да се окачествят като умишлено заграбване на неща, които не му се полагат