Какво чака зодиите в любовта тази седмица?

Вижте седмичният хороскоп в личен план
11 мар 2019 21:39, Ивета Иванова
1
Какво чака зодиите в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Вероятно ще се случи нещо ново, интересно и неочаквано, свързано с личния ви живот. Нова любовна връзка или възобновяване на стара, отдавна прекратена. Бъдете последователни и концентрирани, подготвяйки учебния материал. Ще имате възможност да реализирате идеите си и да докажете, че сте конкурентоспособни, знаете и умеете не по-малко от всички останали.
 
Телец
 
Сега сте много привлекателни и чаровни. Това ще ви помогне да се справите с ежедневните проблеми, свързани с външни обстоятелства. Добре е да отделите време и да се погрижите за външния си вид – всяка промяна ще бъде посрещната с одобрение. Бъдете търпеливи, особено по време на пътуване и не забравяйте: който бърза, бавно стига! Така ще избегнете непредвидени неприятности.
 
Близнаци
 
Тази седмица ще има много промени и напрежение в отношенията ви с приятелите. Проявете повече доверие, споделете идеите и проблемите с половинката си. Ще ги решите много по-лесно. Сега не е подходящо да правите дългосрочни планове. Скоро ще ви хрумнат много по-интересни и лесни за реализация идеи. Не се държте предизвикателно и не създавайте конфликти у дома.
 
Рак
 
Очакват ви приятни часове в компанията на приятелите и най-вече на стари приятели, с които дълго време не сте се срещали. Ще реализирате идеи, които отдавна обмисляте и то без затрудненията, от които сте се опасявали. Разчитайте на интуицията си, а не на чужди съвети, ако се наложи да водите трудни разговори с половинката си. Избягвайте проявите на агресия или прекалени амбиции сред хората от обичайното си обкръжение.
 
Лъв
 
Във всеки момент сте готови да изоставите набелязаните задачи и да се отдадете на развлечения и приключения. Вместо това е желателно да започнете с формулирането и класирането на приоритетите си. Обърнете внимание на глобалните си цели. Ако сте достатъчно съсредоточени и организирани ще успеете да финализирате всички започнати към момента проекти. Романтичните преживявания ще са в края на седмицата. Предстоят нови запознанства, ако все още не сте във връзка или неизпитани до момента емоции с половинката ви, ако сте обвързани.
 
Дева
 
Изгаря ви любопитство и желание за експерименти и нови познания. Обстоятелствата ще ви предоставят възможност да се учите и то директно от опита на другите. Ще усвоите нови нетипични за вас знания, които много скоро ще ви потрябват и ви помогнат да направите качествен скок в развитието си. Любовните отношения ще са спокойни и без промяна.
 
Везни
 
Тази седмица, нетипично за представителите на вашия знак, ще прескачате от беля към приключение и обратно. За щастие, въпреки всички рискове, които сте склонни да поемете заниманията ви ще приключат успешно. Малко от рисковете ще са оправдани или по-точно вие ще ги оправдавате пред себе си с максимата: „целта оправдава средствата!”, но то ще бъде за ваше си утешение. Опитайте се все пак да си изградите някаква мярка, особено в областта на личните и любовни отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари