7 стъпки за по-успешни първи срещи

Най-важното - бъдете по-разкрепостени
21 мар 2019 22:46, Михаела Лазарова
4
7 стъпки за по-успешни първи срещи
Снимка: istock

Ако сте необвързани, то най-вероятно често ходите на срещи. И сигурно до болка ви е омръзнало те да не протичат според вашите представи, затова може би е добре да помислите как да подобрите поведението си, така че романтичните срещи да минават по-гладко.

В началото на всяка година си даваме обещания да се храним по-здравословно, да се движим повече, да бъдем по-позитивни. Но забравяме да си обещаем важни неща, свързани с любовта и връзките. Ако и вие все още не сте си дали обещания, има време, дайте ги сега. Помислете какво може да промените в отношенията си с другите и как да подобрите срещите си. Ще ви помогнем с няколко важни идеи:

Знайте кога да кажете "Не"

Много често по време на среща жените се чувстват притиснати от очакванията на господата. Дори и да харесвате силно човека срещу себе си, не означава непременно, че бързо ще скъсите дистанцията и ще минете на следващо, по-интимно ниво. Но пък често очакванията на мъжете са точно такива, че щом установят контакт, е редно да се премине към следващата стъпка, а именно – целувка, ласки и дори секс. В такива ситуации се научете да казвате „Не“, щом го чувствате. Не е необходимо да го казвате агресивно, обвинително, сърдито. Но бъдете твърди в позицията си и не се страхувайте, че ще обидите човека срещу вас. Вие сте по-важни.

Но също така кога да казвате "Да"

Докато е съвсем в реда на нещата да кажете „Не“ в ситуации, в които не се чувствате добре, също така трябва да знаете кога да поощрявате и казвате „Да“. Кажете „Да“ на повече първи срещи, на повече излизания с приятели, на повече опити да направите нещо ново и различно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Гочо преди 5 години
Първата статия в Az-jenata, която ми харесва. Написано (и грамотно аргументирано), важи и за мъжете, и за жените.Но.... стига да се спазва. Реалността обикновено е много по-различна.
1
1
 
0
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 5 години
Във- обичта,....Правилото- е,....Да- обичаш, себесй,...Като, ближния,....