Топ 4 на зодиите, които веднага се доверяват

Кои са те?
22 мар 2019 12:25, Ивета Иванова
10
Топ 4 на зодиите, които веднага се доверяват
Снимка: pexels

Част от зодиакалните знаци имат големи проблеми с доверието. Трудно вярват на приятели и на хора, с които имат романтична връзка. Отнема им много време напълно да се разкрият пред някого и да повярват, че могат да разчитат на него. Други обаче веднага се замайват от тръпката, страстта, приятните емоции. Влюбчиви са и бързо се доверяват на новия човек, дори да са го срещнали съвсем скоро. Те сякаш слагат розови очила. Ето и кои са те.

Близнаци
 
За тях се казва, че имат две лица и че умеят да комуникират добре. Те са умни и мъдри, когато има някакъв проблем - веднага го изясняват. Не се затормозяват с него дълго. Не искат да губят времето си в конфликти, премисляне и анализиране, не задълбават в детайлите, затова предпочитат бързо да се доверят на някого. Прощават бързо, но и бързо продължават напред.
 
Дева
 
Те са анализатори по природа. Винаги довършват всичко до край и искат да са перфектни. Но често са наивни и невинни, затова бързо започват да вярват на хората около себе си. Търпеливи са и вярват в прошката. Дори когато са наранени, искат да са по-мъдрият и добрият човек във връзката, затова прощават. Анализират поведението на партньора, но по думите му, по това, което им е казал - вярват на това. Искат истинска връзка и интересни срещи, затова се доверяват на новите хора в живота си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Ами, не е истина преди 5 години
Зодия Дева, да се довери на някого, съмнявам се. Девите не сме толкова наивни. Трябва да знаете едно, че за да оцелееш в този жесток свят - не трябва да се доверяваш на другите толкова лесно. Остани тук и ще те затворят завинаги. Ако имаш късмет.
9
1
 
1
 
! Отговори
до Травмираната преди 5 години
Явно тежко си преживяла връзка със стрелец, съчуствам ти, но тук не е мястото да си изливаш разочарованията и да слагаш всички представители на зодията под общ знаменател.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелеца обича си игре с жените. Ако усети, че някоя е луднала от обич по него, лошо и се пише. Започва подигравки, потъпкване на самочувствието, докато другата му бройка е в леглото му той си прави" гаргара" с вас. Ако вие му скроите подобен номер ще го превърне в драма филм, достоен за наградата Оскар. Но на него всичко му е позволено! Така че зодия стрелец ли е студено с него и безразлично. За да сте в добро разположение на звездите. Изобщо не ви трябва, такъв проблематичен мъж!!!
7
1
 
7
 
! Отговори
близнаци преди 5 години
И Доверие..на другия ден няма да ви познава
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей на, сега, пусто, как да се довери човек на подобна глупава писаница?Създадохте у мен базово недоверие и сега, след като прочетох поредната доза свръх-простотия, не вярвам на нищо и на никого!
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за стрелец е някаква шега. Апостол Тома баща на критически реализъм? "Тома Неверни". Най-много му подхожда. Всяка дума е поставена под съмнение. Жените с него се уморява от този факт и връзките му се оказват пълен провал. Сам си го прави!!! Агресира, никоя уважаваща себе си жена не обича агресивен неразбран и невярващ мъж! Груб и патологично ревнив, това е парманентно състояние на представител от зодия стрелец!
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Близнаците" са наистина доверчиви.Знам обаче един човек от зодия "Риби", който е доста подличък и като че ли способността му да съчувства е ампутирана.
3
5
 
6
 
! Отговори
Познавам Стрелец, преди 5 години
който е вманиачен на тема да проверява всичко, каквото му се каже. Веднъж дори се беше обаждал по телефона в апартамент, даван под наем от негов познат, който споделил, че наемателят си е заминал и сега търси нов. Стрелецът няма никакво отношение спрямо този жилищен имот и рентите от него. Случайно се изпусна, че когато позвънил там, се обадила някаква жена. Всъщност, това е била майката на собственика, отишла да почисти след напусналия наемател. Откъде знаеш телефона там? Взел го от указателя!
2
2
 
13
 
! Отговори
Ема преди 5 години
Изобщо не е вярно. Може би Стрелец донякъде, но и те не че се доверяват, просто не се впечатляват и не задълбават много-много, а си правят каквото си искат. Особено мъж Стрелец изобщо не можеш да озаптиш
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дева и близнаци... доверяват се бързо?! Дева... доверява се... БЪРЗО... Ххахахаххахаха