Как да го (я) разкарате, ако не искате втора среща

Наръчник за отблъскване на човек на първа среща
23 мар 2019 22:45, Екип на Tialoto.bg
16
Как да го (я) разкарате, ако не искате втора среща
Снимка: pexels.com

И мъжете и жените винаги се притесняват и чудят как да се държат на първа среща, за да впечатлят човека отсреща. Има много съвети, коучове и книги, но те са предимно насочени към жени. Така че господа, ето няколко неща, които да НЕ правите на първа среща ако харесвате момичето, ако или пък не, те са перфектният начин да бъдете сигурен, че тя повече никога няма да ви се обади.

1. Никакво гледане в очите

Когато излезете на ресторант или кафене, изберете масата и мястото си така, че да имате друга приятна гледка, освен вашата дама. Най-добре е някой телевизор, по който дават мач или просто блейте през прозореца. За какво ви е да гледате нея? Не е като да се е гримирала красиво и подготвила за срещата ви. Изобщо не и обръщайте никакво внимание. Даже и не слушайте много, много, когато ви говори, но това е част от следващото правило.

2. Заяждайте се

На първа среща е най-добре да изберете тема, по която вие двамата имате абсолютно различни гледни точки и да задълбаете само и единствено в нея. Изобщо и не си помисляйте за дискусия или някакъв рационален дебат с аргументи. Вие сте прав. Точка. Няма какво тя да каже, така че да дискутирате темата като зрели хора. Просто си дръжте на вашето, повтаряйте едно и също нещо и дори и не я изслушвайте като говори.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги жените отказват втора среща ане мъжете
9
0
 
19
 
! Отговори
... преди 5 години
Бъди пич и й кажи че няма да има втора среща. Кво ще се заяждаш, ще я прекъсваш, ше я прави на 2 стотинки, ще гледаш мач и няма да я слушаш кво говори. Това е държане на *** и по скоро тя би те помислила за такъв. Бъди пич и кажи че няма да се срещате повече, защото явно не си допадате. Бaси статията негрaмотна...
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много *** статия. И без това много мъже се държат така невъзпитано, дай да ги подстрекаваме още повече. Има далеч по-културни начини да разкараш някого. Но в днешно време възпитаното отношение не е на почит.
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова ли не можете да кажете че не искате да излизате пак и готово.
6
1
 
5
 
! Отговори
До ....... преди 5 години
Това без тълкувания ли, ***.....?
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Ами! Наша състудентка е казвала пред други момичета, че веднъж без да иска по време на секс пръднала гръмко и много се притеснила. Ама той нищо не й казал и си излизат заедно и до днес. Значи много я харесва.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А момичето какво да прави, ако не иска втора среща с този?
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няколко шумни и миризливи пpъдни определно ще свършат работа. Дъх на чесън, миризливи крака и подмишници, както и разговори за хемороиди, също помагат.
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казваш му:- Мухльооооо! Не искам повече да ти виждам импотентния ***, разбра лиии!
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жените дето много мъже разкарват и не излизат с тях втори път има един специален лаф - "подай котката там".