Зодиите, които са най-придирчиви в любовта

Те трудно влизат в нова връзка
23 мар 2019 23:00, Теодора Драгоева
5
Зодиите, които са най-придирчиви в любовта
Снимка: pexels.com

Има няколко зодиакални знаци, представителите на които са изключително придирчиви по отношение на любовта. На хората от тези знаци не им е много лесно да си намерят половинка, или защото все очакват повече, или защото не са готови да се задоволят с малко.

Ето и кои са тези 4 зодии:

Лъв

Стандартите на хората от зодия Лъв по отношение на това каква трябва да бъде тяхната идеална половинка, са толкова високи, че те трудно откриват човек, който да покрива поне половината от изискванията им. Те искат всичко от своя партньор – и физическа красота, и емоционално привличане, разбиране и подкрепа, сходни интереси, забавни разговори и т. н. Именно затова хората от зодия Лъв трудно дават шанс на една нова връзка. Освен това те приемат отношенията си много сериозно и им отнема много време да си изберат другар в живота. Но след като се спрат на някого, те дават всичко за успеха на връзката.

Везни

Везните не са точно придирчиви, а по-скоро повърхностни. Те са влюбчиви и любопитни по отношение на противоположния пол, а освен това са нерешителни по природа. Те претеглят всички предимства и недостатъци, страхове и възможности, преди да вземат окончателно решение, дали да започнат връзка с даден човек. Обикновено Везните не бързат в задълбочаването на отношенията си и затова голяма част от връзките им просто не издържат. Те се нуждаят от страст и усещане за безопасност още от самото начало, за да дадат шанс на партньора си за нещо по-сериозно.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Шаизе преди 5 години
Дева - емоционално нестабилен психопат
2
5
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Айде лека нощ деца - Лъфчо!
1
5
 
2
 
! Отговори
Звездоговорец преди 5 години
Как точно промяната на звездната подредба променя микроскопичното си радиационно влияние и то само върху хората, които са били родени по времето на същата подредба, а не върху всички останали?