Романтичните жестове на мъжете от различните зодии

Мъжът Телец е търпелив и чувствен любовник
24 мар 2019 21:45, Михаела Лазарова
7
Романтичните жестове на мъжете от различните зодии
Снимка: Istock

Всяка зодия има своите представи за романтика. Някои зодии не са никак романтични, но въпреки това имат своя начин и подход в изразяването на любовта си. Какви изненади предпочитат да правят мъжете от различните зодии? Ето какво да очаквате от всеки от тях.

Овен

Овенът обожава да играе водеща роля във връзката. Той е романтичен и е чудесен изобретател на любовни изненади. Способен е да се появи на прага ви с любимите ви цветя, да ви предложи веднага да се облечете подобаващо, за да ви изведе на вечеря в чудесен ресторант. Овните са изключително внимателни към детайлите, когато правят изненади. Дори да сгреши в избора си на изненада, той няма да се откаже, докато не уцели вкуса ви и не ви накара да сияете от щастие. Знайте, че задължително трябва да го похвалите за усилията.

Телец

Мъжът Телец е търпелив и чувствен любовник. Той невинаги поема инициативата за изненади, но е способен да излезе от зоната си на комфорт, за да се постарае да направи любовен жест. Най-често това е романтична среща на свещи с вкусна храна вкъщи. Телците обичат уюта на дома, така че той е най-често предпочитаното място. Очаквайте разнообразие от вкусни лакомства, осеяни по пътя към спалнята. Той ще ви предразположи и с романтичен нежен масаж. Може и да ви предложи да похапне от вкусните хапки от голото ви тяло.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ей Р аз съм лъв и нищо от написаното в статията и от теб не е вярно.Верен съм на една жена ,не обичам лукса и скъпите подаръци ,не гледам да изпъквам с украшения или всякакви накити , обаче има едно нещо мразя нещастниците които плюят по праведната ми зодия ,и знам че това го правят смешници които не са постигнали нищо в живота си и завиждат на такива като мен ,и никога няма да имаш моя характер и добрина.
2
10
 
10
 
! Отговори
Р преди 5 години
Пф, мъжете лъвове гледат само да забиват различни, искат само секс, не са склонни да се обвързват,повърхностни, абсолютни егоисти и алчни да демонстрират висок стандарт на живот и да си купуват глупости, далеч от тях по-добре
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Написаното за "Везни", "Стрелец" и "Водолей" е вярно."Близнаци" постъпват така докато са млади, силни и жизнени.Написаното за "Риби" не е вярно. Възможно е да има изключения.