Oвен, Лъв, Рак ... Кои зодии са най-избухливи?

Ето как да познаете емоционалния темперамент
26 мар 2019 22:26, Теодора Драгоева
13
Oвен, Лъв, Рак ... Кои зодии са най-избухливи?
Pixabay

Всеки човек си има дни, в които е по-раздразнителен от обикновено. Понякога хората се ядосват, само защото не са си доспали или защото са много гладни. Все пак има хора, които са по-търпеливи и хладнокръвни по натура в сравнение с други.

В случая обаче ще говорим за онези, които са склонни да изригват като вулкан за повечето неща, които им носят някакво разочарование. Това са хората, за които почти всяка спокойна дискусия има шанс да ескалира в гневен спор. Избухливите хора в никакъв случай не са по-лоши от онези, които реагират по-спокойно на събитията, просто не трябва да им се сърдите за това че са по-темпераментни.
 
Ето и кои са зодиакалните знаци, които имат най-избухлив темперамент:
 
1. Овен
 
Представителите на тази зодия са известни с това, че са най-импулсивните в зодиака. Те често реагират агресивно на сложните ситуации в живота си. Те са и много по-конкурентни като натура, което им носи още по-голямо вътрешно напрежение. На разочарования Овен му личи от километри, че нещо го е изнервило. Често човекът Овен реагира гневно, когато изпитва досада, тъй като търпението не му е присъщо.
 
2. Рак
 
Ракът е много емоционален и чувствителен и лесно се разстройва, понякога за щяло и нещяло. Хората от този знак са песимистично настроени и са подозрителни към света. Затова по време на спор те стават изключително гневни дори към най-близките си хора. Хората от тази зодия лесно се обиждат, а засегнатият Рак е злопаметен и трудно прощава. Избухливостта на Рака не е много гръмка, но е изпълнена с пасивна агресия, с фасони и мърморене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
0
 
! Отговори
КОЙЧО ОТ МАХАЛАТА преди 5 години
ЗА ДРУГИТЕ ЗОДИИ НЕ ЗНАМ,НО ДЕВА,ВОДОЛЕЙ И СКОРПИОН СА ЗА РАЗСТРЕЛ.......ПЪЛНИ ***.....КОГАТО И ДА ГИ ОЧИСТИШ,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО........
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо си се объркал, Боко е близнаци.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете, че Б.Б.е зодия рак за да стане статията интересна. Хората искат примери с които да се онагледят разни теории.
5
8
 
4
 
! Отговори
Да се знае преди 5 години
зодийте са измислени и фалшиви! не са доказали своята достоверност и истина! Окултни и измамни, карайки хората да им вярват за съжаление! потърсете истината в Този който ни е създал и нас и звездите! :)
4
3
 
8
 
! Отговори
Баба ванга преди 5 години
А какво за другите зодии-штраус,пингвин и тюлен?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И нещастна съм
2
5
 
8
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Теодора Драгоева, да знаеш че всички раци, които са ти прочели писанието са станали "чувствителни и леко са се разстроили, а засегнатият Рак е злопаметен и трудно прощава" така че мисли му :D
1
5
 
8
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Имам чувството че всички, които вписват тези статиики за зодии просто ненавиждат рака. Тази зодия винаги се споменава, ако трябва да се каже нещо негативно :D