Май ще отложим за друг път... Зодиите, които винаги отменят срещи

Кои са тези знаци?
14 май 2019 14:45, Ивета Иванова
5
Май ще отложим за друг път... Зодиите, които винаги отменят срещи
Снимка: Pexels

За момента всеки план може да звучи приемлив и да потвърдите, че ще го изпълните и ще дойдете на уреченото място в уреченото време. Но впоследствие се появяват други неща, не чувствате, че ви се ходи и променяте уговорката. Ето кои зодии най-често отменят срещите.

Близнаци
 
Знаете, че често се казва, че Близнаците имат две лица - това е един от начините да ги проявят. В тях сякаш наистина живеят двама души. Единият иска да излиза с вас, да дойде на срещата, да спази уговорката, а на другият - не му се занимава, има други планове или предпочита да релаксира сам. Това е най-вероятната причина да отменят планове - просто са колебливи и непостоянни. Може в момента, в който правите планове да са много ентусиазирани,  а в следващия - вече да им е станало досадно. Те са и много социални и непрекъснато се забавляват. Вероятно имат и доста други покани и обмислят и тях.
 
Везни
 
Везните държат да се харесват на другите, искат да предизвикват симпатии. Мили са и не искат да обиждат другите, затова често приемат покани и се съгласяват на всичко, без да го обмислят. Когато виждат, че другият човек е много развълнуван, просто не могат да откажат. Дори се надяват, че ще забравите за уговорката, за да не ви разочароват самите те. Ако това не стане, може в последния момент да отменят плановете ви с някакво извинение, за което няма как да им се разсърдите. Или да ви пишат съобщение, че не могат да дойдат и да изключат телефона си.
 
Скорпион
 
Тези зодии най-често отменят планове, когато просто не се чувстват добре. Но не само физически - не само ако са уморени, с главоболие или болни, а и когато нещо ги тревожи, под пара са или са тъжни. Просто тогава не им е до събития, срещи, социални контакти. Осъзнават, че там ще трябва да се преструват, че всичко е наред, а не искат да ви лъжат и да са фалшиви. Затова просто си остават вкъщи, обмислят проблемите си, лежат с любимия си човек или четат книги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Я преди 4 години
Пълни глупости! Зодия Риби винаги отменя срещите, а не скорпион!!!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зодия "Мома, на която си купил каквото иска" още на първата ви среща -тя ще има още много подобни претенции и все няма да има време да ти отдели внимание, за да се види с теб, освен ако не я поканиш в скъпо заведение.Така че, опичайте си акъла, моми и момци! Златните ви годинки не са безчет и, когато се поизносите, всеки ще ви се назлъндисва.
2
0
 
9
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 4 години
Внимание!Момите да се пазят от зодия "Младо момче, с което правиш секс тогава, когато той поиска". Ако се надяваш той да те изведе някъде вечер или през уикенда, много ще има да чакаш. Все му изникват някакви неотложни задачи и ще е така, докато ти безропотно тичаш на интимните ви срещи, когато на него му е удобно и които включват само креватна гимнастика, а после си тръгваш сама, защото той все е възпрепятстван да те изпрати.Ергените да се пазят от зодия "Мома, на която си купил каквото иска
1
1
 
5
 
! Отговори
motsi преди 4 години
От опит в живота съм вкусвал подобна водица и съм съгласен с поставената от Вас диагноза!