Кои зодии са най-заядливи?

Общата им черта е „змийският език“, който хапе наистина болезнено
23 май 2019 09:25, Михаела Лазарова
14
Кои зодии са най-заядливи?
Снимка: istock

Някои зодии са по-заядливи и злобливи от други. Общата им черта е „змийският език“, който хапе наистина болезнено там, където човек е най-уязвим. Способността да усещат слабото място на всеки тези зодии дължат на интуицията си. Те умеят да стрелят право в десетката и ако познавате някой техен представител, значи знаете от първо лице.

Ето кои са хапливците на зодиака:

Дева

Както в единия момент Девата е разбираща и чувствителна, така в следващия може да направи чувствата и емоциите ви на пух и прах само с едно изречение. На вас ви се налага да се защитавате, но казаното никога не е достатъчно.

Тъй като Девите са много добри психолози, те лесно разбират къде е слабото ви място и го използват винаги, когато им потрябва. Инстинктивно знаят какво точно да кажат, за да ви заболи силно. Те могат да са прекалено критични, перфекционистични и понякога дори сурови. Намеренията им обаче невинаги са лоши.

Лъв

Лъвовете са най-избухливата зодия в зодиака. Те могат да подпалят за части от секундата, а бурята да е толкова гръмотевична, че да се чудите откъде ви е дошла. В гнева си, а и не само тогава могат да изпуснат критично хапливи коментари, от които да ви заболи страшно много.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
1
 
! Отговори
159 преди 4 години
До АнонименЗдрасти от една друга рачка. Радвам се, че не са ни подминали. Да, раците са злопаметни, и си отмъщават, когато лицето, нанесло обидата (ама сме и свръхчувствителни), е най-уязвимо. Прави ни чест, че не създаваме ситуации и доста носим.
10
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дева, телец и козирог!!!Изключително дребнави, не отстъпват, когато не са прави и заядливи.
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрах защо Корна и Ончева са такива злобарки то си било от зодията "комунист-лъжец-злобар"
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девата точно на място, просто не могат иначе миличките :) Телците също са много заядливи... докато се влюбят. После стават едни душички сладки...
7
7
 
2
 
! Отговори
Тирбушона преди 4 години
Значи, тази дама на снимката не знам коя зодия е, но нямам против да ме хапе колкото си иска.
6
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкорпионаАз съм рак и едва ли има по-злопаметен човек от мен!(същност може и да има, но моята злопаметност е доста силно изразена)
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз пък 3, все козирозите му виновни.Бе зарязали те - зарязали те - имай малко достойнство, стига слага хората под общ знаменател с тоя, дето ти е бил шута, само защото са родени в рамките на 30-тина дни около него. Козирогът не е заядлив, това не е отличителна черта на точно тази зодия. Нито пък стрелецът. Те си имат други трески за дялане. Заядливи са си точно деви, овни, скорпиони, раци.
4
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и да си заядлив - акъл се иска. Всъщност точно по-акълиите имат по-остър език.
3
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Козирози и Стрелци - налагат се нагло и не приемат друго мнение като през това време и се заяждат. Ограничени са много.
2
0
 
19
 
! Отговори
Скорпиона преди 4 години
"Изключително злопаметна, и си го връща по най-болезнения начин". "Когато скорпионът реши да хапе го прави по най-ужания и неочакван начин". "когато забиват нож го правят възможно най-дълбоко. Ако продължите да се защитавате са склонни да извиват ножа навътрев психиката ви, за да заболи още по-силно". И в основата на случаите са те първите, които атакуват! Така, че просто се пазете или най0добре не общувайте с тях!
1
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забравили сте Близнаци и Стрелец. Лъвът е грешка.Те не са заядливи, нито пък хапливи.