Ново звездно приятелство: Брад Пит и Леонардо ди Каприо

Какво се крие зад него?
27 май 2019 16:00, Ивета Иванова
12
Ново звездно приятелство: Брад Пит и Леонардо ди Каприо
Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо е един от най-известните актьори в Холивуд, но казва, че мнението му за славата не се е променило много от началото на кариерата му до момента. Той посочва, че знае, че няма да е вечно в светлината на прожекторите.

"Моето мнение е същото, каквото беше, когато започнах кариерата си. Даден ни е един шанс, не искаме да омаловажим тази възможност, затова се опитваме да даваме най-доброто от себе си, да направим нещата по най-добрия начин, по който можем. Защото разбираме, че това е краткотрайно", посочи звездата.
 
"Вкусовете се променят, културата се променя. И се чувствам благословен, че имам възможност да играя във филми. Затова се чувствам много свързан с онова 15-годишно хлапе, което бях - което получи първата си роля във филм. Това не се е променило", обясни звездата в интервю за списание "Esquire", което даде съвместно с Куентин Тарантино и Брад Пит.
 
Лео проговори открито и за приятелството си с Пит. Двамата участваха заедно във филма "Once Upon a Time in Hollywood", който трябва да излезе през август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Snorky преди 4 години
Двете бъдещи легенди предполагам, че търмъчат заедно и това е основата на приятелството им. Иначе и двамата са страхотни. Жалко, че са ендъррейтед към момента.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно съгласна с номер 5.Не го понасях в пубертетните му години и роли,но после се доказа че е голям талант,израстна,надгради се,доказа се.Същото е и за Брад Пит и Раян Гослинг.
8
0
 
1
 
! Отговори
Ли.близнаци преди 4 години
Не мога да коментирам.без дух съм.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТОП 10Йън Самърхолт и Чад Майкъл Мъри, може да са в топа на някое 14 годишно момиченце, дето се чуди, защо му се мокрят гащичките, като види някакви момченца ...
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тцИма 5-6 сканинавски филма, които си залужават, останалото е някой братовед на оператора на Панорама от 96-а, че го направили сценаристче, па да играе ония, от Кафе, дето фейлна евровизията ...
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Еми добър актьор е.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямах високо мнение за Лео след като го гледах в Титаник. Беше ми лигав и не ми харесваше. Но после това момче какви роли направи. Евала голям актьор е.
3
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
спорите за глупости, киното е за забавление или евентуално да се научи нещо, едно ще хареса един, друг друго, животът ви зависи от други неща......
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големи!А Лео е като втори Дж.Никълсън :)
1
6
 
3
 
! Отговори
тц преди 4 години
До ТОП 10Толкова си далеч от истинското кино- европейско (скандинавско, италианско, френско, испанско и т.н) , че даже и азиатско , че те съжалявам за това колко се ограничаваш с холивудските бози щом тези посредственяци ти харесват. Все едно заблудените *** да си въобразят, че звездите в руските блудкави филми са някакъв връх...