Провокация на 49: Наоми Кембъл гола в пустинята

Супермоделът в предизвикателна нова фотосесия
18 юни 2019 22:10, Ивета Иванова
10
Провокация на 49: Наоми Кембъл гола в пустинята
Снимка: Reuters

Наоми Кембъл изненада почитателите си с провокативни снимки. 49-годишната манекенка е позирала напълно гола в пустинята за специална фотосесия за британското издание на модното списание "Vogue".

Наоми е пътувала да Кения за този свой ангажимент и сподели в личния си профил в Instagram снимка, на която е напълно гола и стои в пясъка в пустинятa. Звездата има само тънко златно синджирче, закачено на кръста.
 
Фотосесията е направена за юлското издание на списанието.
 
Кембъл е част от модната индустрия още от 80-те години. Тя е първата жена от ямайски произход която се появява на корицата на френското и английското списание "Vogue".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Честно преди 4 години
От туй грозило и камилите са се скрили.
4
2
 
6
 
! Отговори
ГриинПиис/Зеленбоб/ преди 4 години
Много е важно да се знае че районът в който тая....хм, манекенка снима голата си фотосесия ПЪРВОНАЧАЛНО не беше пустинен. Просто по време на снимките неизвестно защо животните се разбягаха а дърветата и друга растителност изсъхна мистериозно . Подобни , феномени са се случвали и в България на концерти на Веско Маринов .
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък мало умника Каракачанов искаше да излиза с нея на вечеря, ама немал пари... Еми, и аз - вика - искам да изляза на вечеря с Наоми Кембъл, но не мога да си го позволя...
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тва дживотну си муе местото у пустинята.Ко немате страх и си носите противозмийска отрова- ми, добре сте дошли в пустинята.ТАзи е продукт на сащисан маркетинги ако някой,някога я е харесвал, би трябвало да посети психиатър. Сега е вече късно.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що е убава...