Седмицата в любовта: Какво ги чака зодиите?

Знаците и трепетите тези дни
18 юни 2019 18:10, Ивета Иванова
1
Седмицата в любовта: Какво ги чака зодиите?
Снимка: Pexels

Овен

Не се надявайте на бурни любовни емоции през тази седмица. Ако сте се скарали за нещо с половинката си, ще можете да възстановите мирните отношения в четвъртък и петък. В края на седмицата е вероятно да сте двамата в голяма компания, където ще се чувствате „в свои води“. За необвързаните представители на вашия знак прогнозата е, че ще се запознаят с нови хора, с които имат еднакви интереси като хоби, спорт или други умения. Опитите за рязко скъсяване на дистанцията с предпочитана личност няма да са успешни, печелившата тактика е да сте по-предпазливи.
Телец
 
Обичайните ви схеми на действие през тази седмица няма да дадат очаквания ефект. В случай, че имате половинка предстоят изненади. Той/тя може да реши „да покаже характер“ и да се противопостави на инициативите, вместо да приеме предложенията ви с усмивка, както се е случвало до момента. Необвързаните пък трябва да импровизират с фантазия, ако искат да привлекат вниманието и да впечатлят трайно обекта на романтичните си фантазии.

Близнаци
 
Чарът ви през тази седмица ще е неустоим и би било голяма грешка да не се възползвате. В случай, че преди време сте се разделили с половинката си, но все още имате желание да възобновите отношенията, то докато Слънцето все още е във вашия знак, имате шанс да го направите. Необвързаните може да поставят начало на връзка с личност, живееща далече, дори в друга държава. Превръщането на виртуално познанство в реално ще предизвика по-скоро разочарование, отколкото възторг.

Рак
 
Ако наистина сте влюбени в половинката си, то не губете чувство за мярка, когато разговаряте, дори на шеговити теми. Уважавайте нейната/неговата индивидуалност и предпочитания. Бъдете откровени, без да сте скептични, бъдете обективни, без да сте критични и бъдете искрени без да сте заядливи. Преминете ли границата на добрия тон, особено във вторник и сряда, решите ли, че ви е позволено да провокирате, дразните и показвате превъзходство, вместо „лулата на мира“, ще запалите „огъня на войната“, след което ще установите, че е невъзможно да „заровите томахавката“. Последствията ще си останат за ваша сметка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари