Зодиите, които обичат да мързелуват

Не ги чакайте за работа
20 юни 2019 20:46, Иванка Гъркова
5
Зодиите, които обичат да мързелуват
Снимка: Pixabay

Сигурно имате поне един роднина или приятел, който обича да мързелува. Той прекарва часове в леглото, като може да стане от него само за да си вземе нещо за хапване и отново да продължи да лентяйства. Е, няма лошо да се почива от време на време, но не бива да прекаляваме.

Според астрологията, всяка черта от характера на човек се определя от неговата зодия и планетата, която я ръководи. Смята се, че представителите на определени знаци са по-предразположени към мързелуване, в сравнение с други.

Ето хората от кои четири зодии обичат да мързелуват:

Рак

Ако им поставите някаква задача, те могат да са доста отговорни и изпълнителни, но не всеки път. Зависи в какво настроение са. Ако пожелаят, ще изпълнят всичко, ако ли не – ще мързелуват и ще се оправдаят с какво ли не. Обикновено Раците се извиняват, че нямат нагласа или вдъхновение. Решат ли да лентяйстват, никой не може да ги изкуши да прекъснат почивката си.

Близнаци

Сигурно познавате някой представител на тази зодия и знаете, че сериозността не е от силните му черти. Близнаците често си сменят мнението. Затова може да кажат, че ще ви помогнат с работата, но след малко да ги видите, че мързелуват без никакъв срам. Дори и да имате уговорка, не се учудвайте, ако тя отпадне в последния момент, защото на хората от този знак невинаги може да се разчита. Мързи ли ги, ще намерят куп причини, с които да се извинят и да излязат от положението.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологияработазодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-мързеливата зодия е "герберски нерез", те тоя не само че го мързи, ами краде и руши.
4
1
 
4
 
! Отговори
След 23.00 ч. преди 4 години
Една хубавелка споделяше, че срещнала красиво и добро по душа момче от зодия "Риби", което обаче било патологично мързеливо. Поради мързел не искал да чуе за друга поза, освен "Ездачка". Тъй като всеки един от тях двамата живеел с родителите си, имали възможности за интимни ласки в редки случаи в квартира на приятели или когато някой от тях оставал сам вкъщи. Но хубавецът понякога го мързяло да си вдигне г/за и да се домъкне от "Люлин" до Центъра.Накрая на нея й писнало, въпреки че го харесвала
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам представители и на четирите изброени зодии. наистина са мързеливи.Но най-големия куриоз ще ви го кажа след 23.00 ч.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И мойта е такава. Не и знам зодията, но е нещо което слагаш в кошчето за ... . Не употребявам думата, знам че ще я изтрият. Не знам защо. На английски е "Dust bin".
1
0
 
0
 
! Отговори
Like me преди 4 години
Ама това горе на снимката е женска зодия